Descinderi si audieri la Primaria Caransebes – Concurs suspendat

Descinderi si audieri la Primaria Caransebes – Concurs suspendat. În urma unor reclamații, polițiștii de la DGA Caraș Severin, au descins astăzi, la Primăria Municipiului Caransebeș. Aici erau organizate concursurile pentru ocuparea funcțiilor de director la serviciul de piețe și de șef serviciu la Club sportiv municipal.

Poliţiştii însoţiţi de procuror, au descins chiar în timpul desfăşurării concursului. Primarul Felix Borcean a fost condus la audieri, la Poliția Municipiului Caransebeș. La audieri au ajuns şi membrii comisiei de concurs, secretarul primăriei Caransebeș și cei 3 candidați. În total 10 persoane. Toți au deocamdată, calitatea de martori.

 

 

,,Polițiștii au avut informații că, de fapt, concursul era cu dedicație. Printre cei care au participat la concursul de astăzi pentru postul de sef la Piețe, ar fi si o ruda aproipiata a unui sef mare din Tribunalul Caraș Severin. In prezent, acesta este angajat al Primăriei Caransebeș” spun colegii de la pressalert.ro

Descinderi si audieri la Primaria Caransebes – Concurs suspendat. Sursele spun ca in urma flagrantului, polițiștii de la DGA au găsit la unii dintre participanț, mai multe probe compromițătore, printre care si subiectele rezolvate ale concursului. Ancheta este în plină desfășurare, fiind coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș. Primarul Felix Borcean a fost dus la audieri. La iesire, primarul a declarat in exclusivitate pentru www.infocs.ro că i s-au pus niște întrebări și a dat declarații în calitate de martor legate de concursul pentru ocuparea posturilor de director la serviciul de piețe și la clubul sportiv.

 

 

 

Comentarii

comentarii