Desi nu avea permis, a urcat la volan si a furat masina, apoi a lovit-o si a abandonat-o pe camp

Polițiștii din Caransebeș – Biroul Drumuri Naționale și Europene cercetează un bărbat din Reșița, bănuit că a sustras un autoturism pe care l-a condus deși avea permisul reținut și aflându-se sub influența alcoolului. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal.
La data de 16 iulie a.c., în jurul orei 23.30, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 de către o femeie care reclama faptul că i s-a furat autoturimul pe care îl lăsase parcat pe Calea Timișorii din municipiul Caransebeș, cu cheile în contact.

Au fost dispuse filtre rutiere pe arterele de comunicație din întreg județul, iar polițiștii din Caransebeș – Biroul Drumuri Naționale și Europene au procedat la efectuarea de verificări pe raza municipiului Caransebeș și în localitățile limitrofe. În jurul orei 01.10, pe D.N.58, în afara localității Păltiniș, polițiștii au oprit pentru control un autoturism care circula în regim taxi, pe locul din dreapta-față fiind identificat un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Reșița, bănuit a fi autorul furtului.

Bănuitul a fost verificat în bazele de date, acesta figurând cu permisul reținut. Deși emana halenă alcoolică, cel în cauză a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest cât și recoltarea de probe biologice de sânge necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele lui s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, refuz de a se supune prelevării de mostre biologice și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având permisul de conducere reținut.

Autoturismul sustras a fost găsit avariat, în afara localității Păltiniș.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a bănuitului.

Comentarii

comentarii