Destinatie de vacanta pe ultima suta de metri – Clisura Dunarii VIDEO

Chiar dacă după calendar am intrat în prima lună de toamnă, vara nu se lasă dusă așa de ușor de pe meleagurile noastre. Chiar dacă am trecut de jumătatea lui septembrie, temperaturile din timpul zilei se învârt în jurul valorii de 30 de grade. Acest lucru îi face pe mulți români să se mai bucure de câteva zile de vacanță sau măcar de un weekend în mijlocul naturii.

Clisura Dunării a fost, în această vară, una dintre cele mai căutate destinații de vacanță. Zona este renumită pentru peisajele de poveste. Cei care ajung aici, pot merge la pescuit sau se pot plimba cu ambarcațiunile pe Dunăre sau cu bicicletele în împrejurimi.

Turiști din întreaga țară au ajuns, în această vară, în sudul Banatului, la Dunăre, în Clisură. Fie că au ales direct această destinație, fie că au făcut circuite în care au inclus și alte zone, cum ar fi cascada Bigăr sau Cheile Nerei, turiștii s-au declarat entuziasmați de frumusețea zonei.

Sezonul acesta, și amatorii de senzații tari au avut parte de distracție și adrenalină pe Dunăre. În ambarcațiuni speciale, turiștii au făcut adevărate tururi de forță pe apa bătrânului fluviu.

Insula Ostrov, Stanca Babacaia, Cazanele Mari si cele Mici împreuna cu chipul lui Decebal de la Meaconia la care se adaugă peisajul deosebit, sunt alte obiective care pot fi vizitate în Clisura Dunării.

Comentarii

comentarii