Din 10-15 pacienți câți vin cu infarct, jumătate sunt sub 45 de ani

Cardiologul Dragoș Vinereanu, profesor universitar, a afirmat marți seara, la Medika Tv, că infarctul la persoanele tinere nu mai este o excepție, ci a devenit o regulă, el explicând că joia, când Spitalul Universitar de Urgență din București primește cazurile de infarct din Capitală și din regiunea de sud a țării, jumătate dintre pacienți sunt persoane cu vârste sub 45 de ani.

„În urmă cu 30 de ani, când am început eu cardiologia cu academicianul Leonida Gherasim, făceam lucrări de doctorat, dânsul asta evalua, prin niște lucrări de doctorat ale colegilor mei, infarctul la tineri. Acum ce să mai facem lucrări de doctorat, fiindcă e regula. Noi (Spitalul Universitar de Urgență din București) suntem de gardă pentru infarct joia și din 10-15 pacienți câți vin cu infarct de la nivelul Bucureștiului și zona de sud a țării, jumătate sunt sub 45 de ani. Așa că, din păcate a devenit regula, nu mai e nici pe departe excepția”, a afirmat cardiologul Dragoș Vinereanu la Medika Tv. 

În mod total iresponsabil, creșterea neobișnuită a numărului de infarcturi este legată de cu totul alte cauze decât de vaccinurile anti-COVID-19 administrate în masă, chiar dacă o astfel de creștere bruscă, constatată la nivel global, a avut loc după lansarea campaniilor de vaccinare. Dr. Dragoș Vinereanu nici măcar nu…………citește tu mai departe aici: https://www.activenews.ro/stiri-sanatate/Cardiologul-Dragos-Vinereanu-Infarctul-la-persoanele-tinere-nu-mai-este-o-exceptie-ci-a-devenit-o-regula-Din-10-15-pacienti-cati-vin-cu-infarct-jumatate-sunt-sub-45-de-ani-184639

Comentarii

comentarii