Din activitatea politistilor din Caras Severin

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din Caraş-Severin au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la furt calificat, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere

– În data de 08.03.2016, Poliţia Oraş Bocşa a fost sesizată telefonic despre faptul că într-o locuinţă o persoană încearcă să sustragă bunuri.
În baza sesizării, lucrătorii de poliţie au identificat la faţa locului pe D.A., de 19 ani, din Bocşa, care avea într-un rucsac mai multe bunuri ce aparţineau proprietarului, valoarea acestora fiind de aproximativ 600 lei.
Cercetările continuă faţă de D.A. pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la furt calificat.
~
– În data de 08.03.2016, Poliţia Oraş Oraviţa a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, pe strada Cloşca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane.
S-a stabilit că, în timp ce C.C.I.M., de 30 ani, din Oraviţa, conducea un autoturism pe strada Cloşca din localitate, din direcţia Greoni spre Oraviţa, nu păstrează distanţa faţă de autoturismul aflat înaintea sa şi îl loveşte în partea din spate. Autoturismul lovit circula regulamentar, fiind condus de către S.C.M., de 41 ani,
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto C.C.I. M., care a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Oraviţa pentru îngrijiri medicale, rămânând internat şi rănirea uşoară a unui pasager din autoturismul lovit, F.M., de 32 ani, din Oraviţa, care nu a rămas internat.
Cercetările continuă faţă de C.C.I.M. pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

~
– În data de 08.03.2016, Poliţia Oraş Bocşa a depistat pe P.R.D., de 18 ani, din Bocşa în timp ce conducea un autoturism pe strada Semenicului din localitate, fără a deţine permis de conducere auto.
Cercetările continuă faţă de conducătorul auto pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Comentarii

comentarii