Din agenda de weekend a politistilor de la ,,rutiera”

În data de 02.07.2017, ora 18.52, Poliția Orașului Moldova Nouă a fost sesizată despre faptul că pe DN 57, după localitatea Coronini spre Orșova a avut loc un accident de circulație, soldat cu rănirea a două persoane.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că o femeie în vârstă de 28 ani, din Oravița, în timp ce conducea un autoturism, într-o curbă cu vizibilitate redusă, pierde controlul volanului și lovește un perete de stâncă.
În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto și a unei pasagere. Acestea au fost transportate la Spitalul Orășenesc Moldova Nouă, nefiind necesară internarea lor.
Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

– În data de 03.07.2017, lucrătorii Poliției Orașului Bocșa, au oprit pentru control un autoturism care se deplasa în direcția Timișoara-Reșița. A fost identificat conducătorul auto în persoana unui bărbat în vârstă de 29 ani, din Bocșa.
În urma verificărilor s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost pozitiv, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgență din Reșița unde i-a fost recoltată o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Au fost întocmite acte procedurale pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului.

Comentarii

comentarii