Din agenda polițiștilor cărășeni, accident pe trecerea de pietoni, fără permis, accidente și un electrocutat la furat

accid pietoni trecereAlcooltest pozitiv

În cadrul unei acţiuni pe linia circulaţiei rutiere desfăşurată în seara zilei de 16 aprilie a.c., pe strada I.L.Caragiale din municipiul Reşiţa a fost oprit pentru control un autoturism.
Poliţiştii au constatat, în urma verificărilor, că autovehiculul a fost condus de către P.I., în vârstă de 42 ani care a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind pozitiv.
Şoferului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit un dosar penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.
·
S-a electrocutat

Poliţiştii de la Poliţia Oraşului Moldova Nouă au fost sesizaţi în după-amiaza zilei de 16 aprilie a.c., cu privire la faptul că un bărbat e posibil să se fi electrocutat în zona staţiei de la Gârnic.
La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Poliţiei care a găsit un târnăcop şi un bomfaier şi care a constatat, din primele verificări, că P.I., în vârstă de 36 ani, în timp ce căuta fier vechi a lovit cu târnăcopul cablul electric şi s-a electrocutat.
Victima s-a prezentat la Spitalul Moldova Nouă pentru îngrijiri medicale întrucât prezenta arsuri de gradul II şi III. Ulterior acesta a fost transferat la Reşiţa.
În prezent se continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat.
·

A fost lovită pe trecere

Fiind sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, poliţiştii au intervenit la un accident produs pe bulevardul Republicii din municipiul Reşiţa în după-amiaza zilei de 16 aprilie a.c.
Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat, din primele verificări, că în timp ce B.P., în vârstă de 26 ani, conducea un autoturism din direcţia Victoria spre Renk, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism oprit pentru a acorda prioritate pietonilor la o trecere. Din cauza impactului autovehiculul lovit a acroşat o femeie în vârstă de 69 ani, care se afla pe trecerea de pietoni. Victima fiind rănită uşor a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale fără a rămâne internată.
Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.
În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.
·
Accident pe DN 6

Fiind sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, poliţiştii au intervenit la un accident produs pe DN 6, la ieşirea din localitatea Constantin Daicoviciu în după-amiaza zilei de 16 aprilie a.c.
Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat, din primele verificări, că în timp ce C.F., în vârstă de 44 ani, conducea un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară şi o remorcă, din direcţia Timişoara spre Orşova, nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de o altă autoutilitară din faţa şi a intrat în coliziune cu aceasta.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului autoutilitarei lovite, un tânăr în vârstă de 28 ani, care a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Caransebeş unde a rămas internat.
Ambii conducători de vehicule au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
·

Comentarii

comentarii