Din agenda politistilor caraseni – evenimente rutiere

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din Caraş-Severin au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere a unui vehicul neînmatriculat

– În data de 23.03.2016, Poliţia Municipiului Caransebeş a fost sesizată telefonic de către Spitalul Municipal de Urgenţă Caransebeş cu privire la faptul că, la această unitate, a fost adusă o persoană de sex feminin, rănită uşor, care declară că a fost victima unui accident rutier.
În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în timp ce V.V., de 36 ani, din Armeniş, conducea un autoturism pe str. Ardealului din direcţia Centru – Pipirig, la intersecţia cu strada C. D. Loga, a virat stânga fără a acorda prioritate şi a lovit un pieton, PM.. de 71 ani, din localitate, angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni.
În urma producerii accidentului conducătorul auto a transportat victima la spital. P.M. nu a necesitat internarea.
În cauză au fost întocmite acte procedurale faţă de conducătorul auto pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

~

– În data de 23.03.2016, pe DN6, pe şoseaua de centură a municipiului Caransebeş, în timp ce S.N., de 48 ani, din Teregova, conducea un autoturism pe un sector de drum în aliniament şi uşoară pantă, nu păstrează o distanţă de siguranţă faţă de autoturismul care rula în faţa sa şi care a redus viteza de deplasare pentru a vira la stânga, intrând în coliziune cu acesta. Ambele autoturisme au fost proiectate în şanţul de scurgere a apei pluviale din partea dreaptă.
În urma producerii accidentului au fost răniţi uşor, fiind transportaţi la Spitalul Municipal de Urgenţă Caransebeş, conducătorul auto S.N. şi o pasageră din cel de-al doilea autoturism, ambii fiind internaţi.
În cauză au fost întocmite acte procedurale faţă de S.N. pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

~

– În data de 23.03.2016, în Oţelu Roşu, a fost depistat în trafic un autoturism condus de P.M., de 27 ani, din Rusca Montană. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul figurează ca radiat din circulaţie de autorităţile belgiene, iar plăcuţele cu numerele de înmatriculare, eliberate de autorităţile franceze, nu figurează în bazele de date. În cauză au fost întocmite acte procedurale faţă de conducătorul auto pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul neînmatriculat.

Comentarii

comentarii