Din agenda polițiștilor cărășeni: probleme de circulație și violențe

etilotest mareInfracţiuni la regimul circulaţiei

Poliţiştii rutieri au întocmit două dosare penale pe numele unor bărbaţi cercetaţi pentru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, fapte constatate în urma acţiunilor desfăşurate în cursul nopţii de 12/13 aprilie a.c.
Pe strada Ardealului din Caransebeş poliţiştii au oprit pentru control un autoturism. La controlul efectuat s-a constatat că autovehiculul a fost condus de către J.N., în vârstă de 25 ani. Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind pozitiv.
Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Reşiţa au oprit, pe strada Timişoarei, pentru control un autoturism condus de către C.D., în vârstă de 30 ani. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost pozitiv.
Celor doi şoferi le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.
În după-amiaza zilei de 13 aprilie a.c., pe strada Sf. Varvara, poliţiştii au oprit pentru control un moped. Verificările efectuate de poliţişti au indicat faptul că mopedul nu este înmatriculat şi conducătorul G.G., în vârstă de 28 ani, nu posedă permis de conducere.
Poliţiştii continuă cercetările şi în acest caz în cadrul unui dosar penal.
·

Dosar pentru lovire sau alte violenţe

În dimineaţa zilei de 13 aprilie a.c., Poliţia Oraşului Oţelu Roşu a fost sesizată de către lucrători ai Serviciului de Ambulanţă Oţelu Roşu cu privire la faptul că au fost solicitaţi să acorde îngrijiri medicale unui bărbat care a declarat că a fost agresat.
Din primele verificări efectuate de poliţişti s-a constatat că în cursul nopţii de 12/13 aprilie, F.C., în vârstă de 36 ani, a fost lovit de către R.M., de 20 ani, în timp ce se afla cu acesta la locuinţa unui bărbat din localitatea Marga.
Pe fondul consumului de alcool între cei doi a avut loc un conflict spontan, bărbatul fiind lovit cu pumnul în zona feţei.
În cauză poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Comentarii

comentarii