Din munca de o săptămână a jandarmilor, adunată în câteva cuvinte: Sinteză săptămânală

În perioada 27 februarie – 06 martie, aproximativ 250 de jandarmi au acţionat, la nivel judeţean, pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor cărăşeni, însumând peste 96 de misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice.

De asemenea, au mai fost executate 19 misiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere şi 1 acţiuni executate în cooperare cu alte instituţii ale statului.

În urma misiunilor executate, jandarmii au constatat 5 infracţiuni cu 5 autori, iar în cadrul patrulelor mixte au fost constatate 2 infracţiuni cu 3 autori, marea majoritate a infracţiunilor fiind constatate „în flagrant”, fapt ce a dus şi la recuperarea imediată a prejudiciului produs.

În perioada supusă atenţiei jandarmii cărăşeni au aplicat 40 sancţiunii contravenţionale, pentru încălcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, cuantumul amenzilor fiind de 11200lei.

Totodată, în această perioadă jandarmii au mai asigurat paza şi protecţia a 14 transporturi corespondenţă clasificată şi a 6 transporturi de valori.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Comentarii

comentarii