Din oarecum nevinovat, a ajuns cercetat si acuzat – Ce sa-i faci ? Ghinion!

În data de 04.10.2016, un bărbat în vârstă de 58 ani, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din localitatea Plugova, când a ajuns în apropierea unui imobil a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat în vârstă de 38 ani, din localitate, care circula din sens opus, însă acesta din urmă nu a oprit la faţa locului, continuându-şi deplasarea până în dreptul imobilului unde îşi are domiciliul.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto în vârstă de 58 ani, care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Municipal Drobeta-Turnu-Severin.

Cel de-al doilea autoturism implicat în accident a fost găsit staţionat în faţa unui imobil, unde îşi are domiciliul conducătorul auto, prezentând avarii la partea din spate, însă acesta nu a fost găsit la domiciliu. În urma verificările efectuate s-a stabilit că autorizaţia de circulaţie provizorie a autoturismului a expirat, iar bărbatul în vârstă de 38 ani, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi părăsirea locului accidentului.

Deci, cel in cauza nu a avut nici o treaba cu producerea accidentului, practic – acesta nu s-a intamplat din cauza lui, in schimb are marea vina de a fi circulat ilegal pe un drum public la volanul unui autoturism neinmatriculat. Fara permis de conducere si mai apoi, fuge de la locul accidentului pe care – nu l-a provocat el.

Comentarii

comentarii