Centrul de Vaccinare din Reșița încă nu funcționează la parametrii optimi iar programările telefonice nu sunt eficiente

Din păcate Centrul de Vaccinare din Reșița încă nu funcționează la parametrii. Salutăm anunțul făcut astăzi, de președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, privind propunerea de punere în aplicare a unui mecanism de transparență a exporturilor de vaccinuri, pentru a spori transparența și pentru a asigura respectarea angajamentelor asumate în fața Uniunii Europene.

Grupul Renew Europe va iniția o audiere publică în Comisia pentru mediu, sănătate publică și siguranță alimentară din Parlamentul European (ENVI) cu reprezentanți ai producătorilor de vaccinuri.

Potrivit datelor puse la dispoziția CNCAV de către Institutul Național de Sănătate Publică, prin aplicația Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), care ține evidența vaccinărilor, până astăzi, 26 ianuarie, s-au vaccinat 447.044 persoane cu 1 doză și 40.667 persoane cu 2 doze.

Centrul Regional de Distribuție Timișoara, responsabil cu aprovizionarea județelor: Timiș, Arad, Hunedoara și Caraș-Severin, a primit astăzi 24.570 doze, pe lângă cele 7020 sosite ieri.

Din păcate Centrul de Vaccinare din Reșița încă nu funcționează la parametrii optimi iar programările telefonice nu sunt eficiente. Așteptm lămuriri din partea STS cu privire la faptul că nici în acest moment centrul nu apare pe platforma electronică de programare.

                                Daniel Toma,

                  Copreședine USR PLUS Caraș-Severin                                        

Comentarii

comentarii

One thought on “Centrul de Vaccinare din Reșița încă nu funcționează la parametrii optimi iar programările telefonice nu sunt eficiente

Comentariile sunt închise.