Disensiuni la nivel inalt in PSD Caras Severin – Luminita Jivan: Hăis! Silviu Hurduzeu: Cea!

Disensiuni la nivel inalt in PSD Caras Severin. Întrebat ce părere are despre mișcările operate de conducerea organizației județene a PSD, Silviu Hurduzeu s-a arătat nedumerit de hotărârile luate în sânul partidului și îndeamnă la unitate. Ba mai mult, acesta spune că cei trei vizați își vor păstra momentan posturile deoarece noul cod administrativ nu prevedere „retragerea sprijinului politic”.

În noul cod administrativ nu se prevede retragerea sprijinului politic. Nici pentru cei doi consilieri județeni, sigur că le apreciez activitatea din punctul de vedere al președintelui Consiliului Județean nu am nimic a le reproșa nici doamnei Lenuța Ciurel și nici domnului Gabriel Dinu și nici domnului Flaviu Nedelcea . Până în acest moment nu au existat adrese nici la nivelul Consiliului Județean și nici al prefecturii privind decizia pe care a luat-o ieri Consiliului Executiv al PSD Caras-Severin, dar dacă e să mă exprim față de această decizie nu cred că înainte de o campanie electorală era imperios necesar acest lucru. Am facut echipă bună și sper să fac echipă bună cu ei în continuare”, a declarat președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu.

 

Disensiuni la nivel inalt in PSD Caras Severin. De asemenea Silviu Hurduzeu a declarat că nu consideră oportună excluderea primarilor din Marga, Nicolae Beg și Bucoșnița, Vichentie Suru.

Comentarii

comentarii