@Ultimele NoutatiTurism

Distracție in zăpada înainte de Revelion pe Semenic și Muntele Mic VIDEO

De la început, vă informăm că reportajele video au fost realizate marți, 29 decembrie 2020. Distracție intr-un praf de zapada înainte de revelion, pe Muntele Mic. Fiindcă suntem totuși în decembrie și mai sunt vreo câteva ore până la marea sărbătoare a Anului nou 2021, mai mulți turişti au ales să îşi petreacă zilele de luni și marți într-un loc cu zăpadă și pentru asta, au ales Muntele Mic. Alții, au preferat Muntele Semenic.

Drumurile spre cele două staţiuni sunt deschise, și se circulă în condiţii de iarnă pe anumite porțiuni, în special spre Muntele Semenic unde e plin de gropi. Pe cei doi munți, în prezent, nu mai găsești zăpadă aproape deloc. Ploaia din noapte de marți spre miercuri, a topit omătul.

Ceea ce vedeți dumneavoastră în imaginile de mai jos, a fost filmat marți. Nu a fost ea zăpada prea mare, dar totul era alb și semăna a iarnă. Duminică la prânz, stratul de zăpadă măsura în jur 5 cm pe ambii munți și sania era folosită din plin.

Din păcate, acum vorbim de zăpadă la trecut. Cabanierii spun că așa ceva nu s-a mai întâmplat de ani mulți. Așa că, cei ce vor urca la munte să petreacă Revelionul, vor avea condiții prielnice pentru plimbări și odihnă. De zăpadă și ninsori, mai putem vorbi abia pe la jumătatea lunii ianuarie.

Comentarii

comentarii