DN 57B străjuit de zeci de cascade – Cascada Bigăr cu debit nemaivăzut de ani de zile VIDEO

Ploile căzute în acest weekend au dus la formarea de torente pe versanții de pe marginea drumurilor care taie munții din Caraș Severin. Astfel, DN57B, drum care leagă Bozoviciul de Anina prin Defileul Minișului, este străjuit de pereții de piatră de pe care se scurg nenumărate minicascade. Râul Miniș este și el umflat iar Cascada Bigăr are un debit foarte mare cum nu s-a mai văzut de mulți ani. Apa Minisului a inundate pasarela și locul de belvedere de la baza Cascadei Bigăr. Așa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată.

Din fericire, drumarii au acționat la timp și au îndepărtat aluviunile și pietrele aduse de pe versanți pe carosabil.

Imagini cu drumul şi torentele de pe versanţi, Cascada Bigar cu un debit imens, râul Miniș enorm şi pasarela de la cascada inundată.

Ploile căzute în acest weekend au dus la formarea de torente pe versanții de pe marginea drumurilor care taie munții din Caraș Severin. Astfel, DN57B, drum care leagă Bozoviciul de Anina prin Defileul Minișului, este străjuit de pereții de piatră de pe care se scurg nenumărate minicascade.
Râul Miniș este și el umflat iar Cascada Bigăr are un debit foarte mare cum nu s-a mai văzut de mulți ani. Apa Minisului a inundate pasarela și locul de belvedere de la baza Cascadei Bigăr. Așa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată.

Din fericire, drumarii au acționat la timp și au îndepărtat aluviunile și pietrele aduse de pe versanți pe carosabil.

Un reportaj de Adi Neagu

Comentarii

comentarii

One thought on “DN 57B străjuit de zeci de cascade – Cascada Bigăr cu debit nemaivăzut de ani de zile VIDEO

  • 19 decembrie 2022 la 18:26
    Legătură permanentă

    Acuma-i da drag sa mergi pe drumul Anina-Bozovici. Nu te mai incurca nici un „turist” iar in parcarea de la Bigar nu mai este absolut nici o masina. Mare usurare ne-a adus prabusirea cascadei.

Comentariile sunt închise.