Doamnele si domnișoarele din presa carășană au tras cu pistolul după……..țintele fixe VIDEO

De 8 martie jurnalistele din Caraș-Severin au fost din nou faţă în faţă cu țintele din poligonul de trageri. De aceasta dată concursul de tir a fost organizat de Instituția Prefectului și structurile Ministerului  Afacerilor Interne.

Jurneloistele din banatul de munte și-au încercat din nou  puterile în mânuirea armelor, la concursul de tir organizat, de această dată, de Instituția Prefectului și structurile Ministerului  Afacerilor Interne: jandarmeria, poliția și pompierii din Caraș-Severin. La început, au fost trase câte 5 gloanțe, pentru acomodare, după care au urmat alte 10 focuri, care au contat pentru concurs.

Câștigătoare Competiției a fost redactorul radioului public reșițean Cristina Corocan, urmată de Diana Telescu, corespondentul TVR Timișoara și Cornelia Nagy de la Jurnal de Caras-Severin însă jurnalistele s-au destins lăsând pentru câteva clipe de o parte stiloul si aparatul de fotografiat.

Competiția de tir dedicată jurnalistelor din Banatul de munte a fost organizata de Instituția Prefectului – Județul caraș-Severin și structurile Ministerului  Afacerilor Interne.

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *