Doi indivizi au atacat curierul la Obreja pe strada, in plina zi

Poliția Municipiului Caransebeș a fost sesizată prin apel 112, de către un tânăr de 21 de ani, despre faptul că ar fi fost agresat fizic de câteva persoane, pe raza localității Obreja.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au identificat prezumtivii autori, stabilind că în cursul acestei zile, persoana vătămată, angajată la o firmă de curierat, în timp ce conducea autoutilitara de serviciu, pe raza localității Obreja, ar fi fost oprită de către un bărbat, moment în care un altul i-ar fi deschis portiera de la mașină și ar fi lovit-o cu pumnul, cu scopul de a-i sustrage geanta cu bani, nereușind, însă, acest lucru.

Cei doi bărbați, bănuiți de săvârșirea faptei, sunt în acest moment în custodia polițiștilor și au fost conduși la sediul poliției pentru cercetări.

Polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie și continuă cercetările.

În cursul zilei de miercuri, Judecătoria Caransebeș a admis propunerea procurorului, dispunând arestarea preventivă pentru 30 de zile, a tânărului de 21 de ani, din Obreja, reținut ieri de polițiști, pentru 24 de ore, după ce ar fi încercat să-l deposedeze prin violență, pe un angajat al unei firme de curierat, de geanta cu bani, pe care o avea în mașina de serviciu.

Bărbatul în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al inspectoratului, în vederea executării măsurii preventive.

Comentarii

comentarii