@Breaking newsActualitate

Doi medici au renovat în totalitate cu bani proprii, Secția de Diabet a Spitalului Județean Reșița VIDEO

O secție a Spitalului Județean de Urgență Reșița a fost renovată de către medici. Este vorba despre singura secție de Diabet zaharat, Nutriţie și Boli metabolice din Caraș-Severin, situată în incinta Staționarului 2 din Reșița. 

Situată într-o clădire veche de aproape 100 de ani și care nu a mai trecut prin reparații serioase din anii 70, secția Diabet zaharat, Nutriţie și Boli metabolice din cadrul Spitalului Județean de Urgență Reșița arăta jalnic până în urmă cu 6 luni. Atunci, medicii Caius Diaconescu și Liviu Necula au luat inițiativa de a renova total secția. Și au reușit, cu bani din propriul buzunar și cu ajutor de la oameni de bine.

Pentru că în unele saloane ploua la propriu, a fost necesară și repararea acoperișului. Aici, cei doi medici au beneficiat de sprijin și din partea conducerii spitalului și din cea a Consiliului Județean. 

Acum pacienții care sunt internați pe secție beneficiază de condiții decente, așa cum ar trebui să existe în orice spital, iar cei doi medici speră ca exemplul lor să fie urmat și de alți colegi. 

Comentarii

comentarii

One thought on “Doi medici au renovat în totalitate cu bani proprii, Secția de Diabet a Spitalului Județean Reșița VIDEO

Comentariile sunt închise.