Doi olteni veniră în Banat și făcură accident pe european VIDEO

Au avut zile – Accident cu doi tineri şi un autoturism făcut efectiv praf. De fapt, din maşina de fabricaţie germană, a mai rămas caroseria. Motorul a zburat undeva la vreo 30 de metri. Accidentul a avut loc pe DN6 – European 70, între Slatina Timiș și Ilova.

Din primele informații am aflat că la volanul unui VW Passat, se afla un bărbat dintr-o localitate din județul Gorj în vârstă de aprox 28-30 de ani. Alături de șofer, se afla un alt tânăr. Mașina se deplasa dinspre Mehedinți și mergea spre Caransebeș.

La un moment dat, pe o porțiune de drum perfect dreaptă, șoferul a intrat într-o depășire. Mai exact, acesta a vrut să depășească un autotir, dar din față a venit în viteză un alt autoturism. Omul a încercat să reintre pe banda lui, dar nu a mai reușit. Acesta a acroșat remorca unui tir din Turcia ce transportă un utilaj agricol foarte mare.

A urmat accidentul, mașina a fost izbită puternic în partea din față. Au urmat tamponări, răsuciri, rostogoliri. Impactul a fost așa de puternic încât Passatul a rămas fără……..motor și o parte din părțile de caroserie.

Deși pare desprins din filmele cu cascadori, evenimentul rutier nu s-a soldat cu pierderi de vieți omenești. Cei doi tineri pot spune că s-au născut a doua oară având în vedere prin ce au trecut. Ocupanții autoturismului s-au ales cu cucuie, vânătăi și o întâmplare pe care precis nu o vor uita toată viața.

Multumiri speciale lui Catalin pentru ajutor.

Comentarii

comentarii