@Breaking newsPolitie

Doi pompieri si-au pierdut viata intr-un accident la Bautar VIDEO

Doi pompieri si-au pierdut viata intr-un accident la Bautar. Azi-noapte, în jurul orei 02.26, pe DN 68, în localitatea Băuțar, s-a produs un grav accident rutier soldat cu decesul a doi bărbați, în următoarele împrejurări:

În timp ce un bărbat de 40 de ani din Drobeta Turnu-Severin conducea un autoturism din direcția Hațeg către Caransebeș, la km 32+58 m, a părăsit partea carosabilă intrând în colțul stânga spate al unui ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, parcat regulamentar în afara părții carosabile.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto și a pasagerului dreapta față, în vârstă de 40 de ani. Polițiștii au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și continuă cercetările în acest caz, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment.

Doi pompieri si-au pierdut viata intr-un accident la Bautar. Cei doi erau colegi de serviciu, erau pompieri la ISU Mehedinti. Veneau din Judetul Hunedoara si erau in timpul lor liber. Impactul a fost asa de puternic incat tir-ul a fost miscat cativa metri. Se pare ca soferul a adormit la volan..

Cateva cuvinte pline de durere si parare de rau, au fost postate de colegii celor doi pompieri militari de la ISU mehedinti.

Astăzi, 03 septembrie, colectivul pompierilor mehedințeni a fost zguduit de o veste cutremurătoare. Doi salvatori, doi camarazi, plt. adj. Emanuel IONESCU și plt. maj. Florin ANDRIȚA, și-au pierdut viața, în urma unui tragic accident de circulație petrecut azi-noapte, în județul Caraș Severin.
Cuvintele sunt puține pentru a descrie faptele acestor OAMENI, care s-au dovedit a fi eroi prin acțiunile întreprinse în sprijinul semenilor, nu numai la locul de muncă, dar mai ales în timpul liber.
Pentru ei, vocația de a fi pompier s-a reflectat permanent în activitățile desfășurate, reușind să redea speranță celor aflați la nevoie și, mai mult decât atât, să dăruiască cel mai de preț dar – “VIAȚA” , atât pe timpul intervențiilor, cât și prin implicarea în numeroase campanii de donare de sânge.
Cu sufletele îndurerate, transmitem condoleanțe familiilor greu încercate și ne rugăm bunului Dumnezeu să-i primească alături de îngeri.

În memoria colegilor noștri, aflați în timpul liber în momentul producerii accidentului, toate efectivele inspectoratului au ținut un moment de reculegere.

Dumnezeu sa-i ierte! Condoleante familiilor indurerate!

Comentarii

comentarii

One thought on “Doi pompieri si-au pierdut viata intr-un accident la Bautar VIDEO

  • Dar ce viteza avea in localitate? Bine ca nu a omorat si pe altcineva.

Comentariile sunt închise.