Donare de sange la Unviersitatea resiteana pentru cei aflati in suferinta VIDEO

Donare de sange la Unviersitatea resiteana pentru cei aflati in suferinta . Reșițenii sunt așteptați să doneze sânge, în foaierul Universității Eftimie Murgu din municipiu, Campania ar eun dublu scop: pentru a veni în ajutorul semenilor aflați în nevoie, dar în același timp, și ca un gest în memoria celor care au făcut sacrificiul suprem, plătind cu viața, pentru ca românii să trăiască liberi în ziua de astăzi.

„Suntem la cea de-a treia campanie de acest fel, la universitatea reșițeană. Sunt foarte mulțumită, pentru că tinerii au început să vină încă de la primele ore ale dimineții. Au fost prezenți colegii de la Crucea Roșie, studenții, profesori, elevi de la două licee din Reșița, dar și jandarmi. Avem donatori noi, ceea ce e îmbucurător”, a declarat Inițiatoarea campaniei, Liliana Gherle.
De altfel, Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița organizează în luna decembrie o serie de evenimente menite să marcheze împlinirea a 30 de ani de la Revoluția din Decembrie ʼ89, care a dus la schimbarea, sângeroasă, a regimului politic din țara noastră.
„A devenit deja o tradiție să fim aici pentru a dona sânge, alaturi de studenți, dar și alături de ceilalți parteneri ai campaniei. Ca arc peste timp, în urmă cu 30 de ani, la Reșița, ca și în toată țara s-a vărsat sânge pentru binele nostru, iar noi, astăzi, încercăm să dăm o mână de ajutor persoanelor care se află în situații dificile. Scopul prezenței jandarmilor în această campanie este și de a atrage atenția reprezentanților instituțiilor și întreprinderilor mari din județ, că împreună putem fi mult mai utili”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de jandarmi Caraș-Severin, Marius Săndulescu.
Donare de sange la Unviersitatea resiteana pentru cei aflati in suferinta . Campania de donare de sânge are loc astăzi și mâine, în intervalul orar 8:30-13.

Comentarii

comentarii