Donează un cadou pentru un zâmbet -campanie de ajutorare inițiată de tinerii din Herculane

Toate Stirile Utilitare

DSCF535010 familii au primit cadouri și daruri de Crăciun de la niște tineri inimoși din Băile Herculane. Mai exact, vorbim de elevii Liceului Hercules sprijiniți de Asociatia Tinerilor din Herculane – un ONG foarte activ pe mai toate planurile în anul în care se încheie mâine – poimâine.
Campania a durat 10 zile, perioadă în care, oamenii cu suflet larg din Băile Herculane, au putut dona jucării, dulciuri, alimente neperisabile și altele, la câteva puncte de colectare din oraș. Fiecare a dat ce a putut și a crezut de cuvință că poate face o bucurie cuiva: unii hăinuțe, alții jucării, dar au fost aduse și cărti.
Toate au fost selectate, verificate, aranjate în 10 pachete ce au ajuns de Crăciun la 10 familii nevoiașe cu copiii mici, familii selectate și monitorizate de tineri.
,,Din motive subiective, nu vom posta fotografii cu familiile ajutate în acest fel. Au fost ajutate in această campanie din acest an doar 10 familii. Atât s-a putut acum, dar sperăm că la anul, vom ajuta mai multe. pentru aceasta, campania noastră va demara încă din toamnă” spune Iliuță Rădoi, din cadrul Asociației Tinerilor din Băile Herculane.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments