DOSAR PENAL ÎN URMA UNEI ȘICANĂRI ÎN TRAFIC

Polițiștii din Caraș-Severin desfășoară cercetări și sub aspectul încălcării legislației rutiere

În data de 21.10.2018, ora 12.21, Poliţia Municipiului Caransebeș a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un conducător auto cu privire la faptul că în timp ce se afla în trafic pe DN 6, între localitățile Jupa și Constantin Daicoviciu, a fost șicanat în trafic de conducătorii auto a două autoturisme.

Ulterior a oprit autoturismul pe care îl conducea, iar un pasager dintr-unul dintre cele două autoturisme care l-au șicanat a lovit cu piciorul în geamul portierei stânga-față precum și în portiera stânga-spate a autoturismului său, provocându-i avarii.
Polițiștii s-au deplasat la fața locului, au identificat persoanele implicate în starea conflictuală, stabilind faptul că acestea se cunoșteau anterior conflictului din trafic. Participanții au fost audiați cu privire la cele întâmplate, iar partea vătămată a depus plângere scrisă pentru distrugere.

Cercetările continuă față de autor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, faptă prevăzută și pedepsită de art. 253 alin (1) din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii rutieri s-au sesizat din oficiu cu privire la încălcările legislației rutiere, urmând să aplice sancțiunile contravenționale și măsurile complementare, potrivit legii.

foto arhiva

Comentarii

comentarii