Două accident mortale pe DN58 lângă Brebu aproape în același loc

Aseară, la ora 20.15, pe DN 58, în zona localității Brebu, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unui tânăr de 23 de ani , în următoarele împrejurări:

În timp ce un bărbat de 23 de ani din Sichevița conducea o motocicletă din direcția Caransebeș – Reșița, într-o curbă periculoasă la dreapta, a părăsit partea carosabilă în partea stângă a sensului său de deplasare, ajungând cu motocicleta în vegetația de pe marginea drumului.

În urma accidentului a rezultat decesul tânărului de 23 de ani.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Astăzi, pe ace3lași pe DN 58, la ieșirea din localitatea Brebu către Valeadeni, la o distanță de aproximativ 20 de m, de locul în care și-a pierdut viața motociclistul, s-a produs un accident rutier, soldat cu decesul unei femei, în următoarele împrejurări:

În timp ce un bărbat de 86 de ani conducea un autoturism din direcția Caransebeș spre Reșița avânc ca pasageră pe fiica sa, într-o curbă deosebit de periculoasă, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, autoturismul părăsind partea carosabilă și răsturnându-se în șanț.

În momentul accidentului, pasagera de pe bancheta din spate, o femeie de 59 de ani, a fost aruncată din autoturism la o distanță de aproximativ 3 metri. Personalul medical sosit la fața locului a constat decesul acesteia.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Comentarii

comentarii

2 comentarii la „Două accident mortale pe DN58 lângă Brebu aproape în același loc

Comentariile sunt închise.