Doua accidente mortale in decurs de o ora în împrejurări similare EXLUSIV

ATENȚIE! Imagini ce vă pot afecta emoțional. În decurs de o oră, doi bărbați din Caraș Severin, și-au pierdut viața în împrejurări aproape identice. Amândoi au fost striviți de copacii pe care îi tăiau.

Primul accident s-a petrecut în jurul orei 13 pe raza comunei Dalboșeț.  Un bărbat de 30 de ani, s-a apucat să taie un copac din apropierea unui sălaș pe care îl avea în marginea satului. Î împrejurări pe care doar polițiștii le vor stabili, la un moment dat, copacul pe care-l tăia, a căzut peste el omorându-l pe loc. Omul era căsătorit și avea doi copii. Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpa.

La nici o oră distanță de timp, în zona comunei Ocna de Fier, un alt bărbat și-a pierdut viața în îmrejurări similare. Bărbatul de 54 de ani, se afla la muncă într-un parchet de exploatare lemnoasă în zona numită ,,Ursoanea”. La un moment dat, un copac de pesre 20 de metri lungime, a căzut peste el ucigându-l pe loc.

În acest caz, inspectorii de la ITM au început o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul mortal.

Comentarii

comentarii

2 thoughts on “Doua accidente mortale in decurs de o ora în împrejurări similare EXLUSIV

  1. „exclusiv”, jurnaliștilor… „exclusiv”!
    Apare greșeala asta de peste 3 ori pe site, și de alte 2 ori pe Facebook.

Comments are closed.