Doua apartamente au ars asta noapte la Anina si Caransebes

In jurul orei 21:45, prin apel 112, a fost anuntat un incendiu izbucnit la un apartament de pe str. Stefan Velovan din municipiul Caransebes. Au intervenit de urgenta două echipaje de stingere si unul SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri Caransebes.

Incendiul emana mult fum, care a patruns si in casa scarii, astfel ca s-a impus evacuarea unui numar de 7 persoane de la nivelul superior. Din fericire, nimeni nu a fost ranit. Proprietara apartamentului nu era acasa la momentul izbucnirii incendiului, ajungand la domiciliu in timpul interventiei de stingere.

Aceasta a suferit un atac de panica si a fost preluata de echipajul SMURD si transportata la spital. A ars mobilierul din camera in care s-a produs incendiul, iar restul apartamentului si casa scarii au fost afectate puternic de fum. Din apartament a fost salvat un caine de talie mica, care nu pare sa fie ranit. In urma cercetarilor efectuate la fata locului a rezultat ca incendiul a fost cel mai probabil cauzat de un scurtcircuit electric.

La nici 5 minute de la momentul anuntarii acestui incendiu, tot prin apel 112, este anuntat un incendiu la un apartament in orasul Anina. Pentru stingerea acestuia au actionat un echipaj din cadrul Sectiei de Pompieri Oravita si SVSU Anina.

Din fericire, nici in acest caz nu a fost nimeni ranit, dar au fost evacuate 30 de persoane de la nivelurile superioare. A ars mobilierul din camera, o usa si un toc de geam, iar la apartamentul de la nivelul superior a fost afectat un geam. Acest incendiu pare sa fi izbucnit din cauza unui sistem de incalzire improvizat.

 

Comentarii

comentarii