Două dintre cele trei victime ale accidentului de ieri sunt în spital VIDEO

Două dintre cele trei victime ale accidentului de duminică dimineața de la Moniom, sunt în spital. Este vorba despre trei persoane de sex feminin, cu vârste cuprinse între 19 şi 50 de ani. Vă reamintim că un tânăr de 18 ani care şi-a luat carnetul de conducere acum două luni și care conducea un BMW, a tăiat linia continuă, a intrat pe contrasens şi a lovit un autoturism care circulă regulamentar şi în care se aflau trei femei. Maşina femeilor – un Matiz – a fost izbită în plin. Toate 3 ocupante au rămas încarcerate, scoase de pompieri şi au fost transportate la spital la UPU cu ambulanţele. Circulaţia a fost oprită mai bine de o oră, coloana de maşini a fost de peste 5 km de ambele părţi ale locului în care s-a produs accidentul.

La Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa au fost aduse duminică cu ambulanţa trei paciente, victime ale unui accident rutier petrecut la ieşirea din Municipiul Reşiţa spre Bocşa.

Cea mai tânără victimă, în vârstă de 19 ani, a rămas internată pe secţia Ortopedie şi Traumatologie a spitalului, având fractură de claviculă stânga, fractură – luxaţie la nivelul articulaţiei radiocarpiene drepte şi contuzie la nivelul genunchiului drept. Ce-a de-a doua victimă, în vârstă de 50 de ani,  care prezenta o contuzie toracică şi o amputaţie la nivelul falangei distale a policelui stâng, a fost transferată la Chirurgie Plastică Timişoara, pentru îngrijiri şi tratament de specialitate. Ce-a de-a treia victimă, de 47 de ani, a suferit contuzii uşoare, care nu au necesitat rămânerea acesteia în spital.

Comentarii

comentarii