Două maşini în râpele de pe Dealul Ciorii – Si totuşi există minuni, sau, Cineva acolo sus, îi iubeşte -VIDEO

DSC03518Numai aşa se poate explica minunea prin care mai mulţi oameni au scăpat cu viaţă după ce au trecut printr-un accident cel puţin spectaculos.
Două autoturisme au ajuns în grădinile din râpele de pe Dealul Ciorii după ce s-au ciocnit. Lucrurile şi întâmplările prin care au trecut protagoniştii implicaţi în eveniment sunt de domeniul incredibilului.
Totul s-a petrecut ieri spre seară într-una din curbele de pe Dealul Ciorii. Un bărbat de aproximativ 30 de ani lângă care se afla fiul său de 8 ani şi soţia, se deplasau cu un Matiz spre Oraviţa. Din sens opus, spre Reşiţa, venea un autoturism Cielo condus de un bătrân de………74 de ani. Din câte se pare, bătrânul fusese să facă piaţa la sârbi şi fiind plecat de dimineaţă, a reuşit ca pe o porţiune de drum deosebit de periculoasă, cu multe curbe şi serpentine şi mai ales cu o râpă impresionantă de câteva sute de metri, să adoarmă la volan. În acel moment, autoturismul său destul de robust a izbit fragilul Matiz pe care l-a aruncat ca o pe o jucărie peste marginea drumului într-o râpă la capătul căreia se afla grădina unui cetăţean. Un întreg şir de întâmplări benefice au urmat apoi: Matizul a căzut pe roţi după de a plonhat vreo 10 metri, apoi a luat-o la vale şi a trecut razant pe lângă un stâlp de ciment. Maşina trecut apoi printre mai mulţi copaci, şi-a micşorat viteza şi s-a oprit pe roţile ei în nişte pruni.
În acest timp, autoturismul Cielo cu bătrânul adormit la volan, a mai parcurs vreo 25 de metri pe carosabil, dar în loc să facă curba, a luat-o şi acesta la vale prin grădini şi livezi, printre meri, peri, cireşi şi pruni, şi s-a oprit după vreo 150 de metri în nişte tufe la o diferenţă de nivel de vreo 60 de metri.
Şoferul Matizului a suferit mai multe contuzii puternice la piept şi a fost tăiat la o mână, dar a refuzat să meargă la spital. În schimb, copilul şi soţia au fost transportaţi la spital pentru investigaţi medicale, dar rănile lor nu creează probleme de sănătate deosebite.

În schimb, bătrânul de 74 de ani nu a păţit absolut nimic şi a recunoscut cu seninătate că a adormit la volan iar principala lui grijă era aceea ca nişte cunoştinţe să vină să recupereze marfa din maşina dintre tufe.
Dacă analizăm cronologic ultimele accidente din acest an în care au fost implicate persoane de peste 55 de ani, o să avem surpriza să descoperim că în proporţie de peste 90%, aceste accidente au fost provocate involuntar, dar din vina persoanelor în vârstă.
Toţi oamenii adunaţi acolo spun că este incredibil ceea ce s-a întâmplat şi că cei aflaţi în maşini, pot spune că în urma acestui eveniment, s-au născut a doua oară.

Comentarii

comentarii