Două tiruri cu echipamente medicale si mobilier au ajuns la Spitalul Județean din Resita VIDEO

Spitalul Județean de Urgență din Reșița a primit de la Crucea Roșie Caraș-Severin, o donație consistentă. Acesta este cel de-al doilea transport, după cel ajuns vineri – 26 februarie, din partea Asociaţiei elveţiene Osteuropahilfe și constă în mobilier de uz medical, precum dulapuri, noptiere, paturi, saltele, mese chirurgicale, paturi speciale. Două tiruri au adus donațiile până la Reșița.

Donaţia primită de către Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa este mai mult decât binevenită, în contextul în care, în următoarele două – trei săptămâni, la Staţionarul III, vor începe lucrări de amenajare şi igienizare, atât în ceea ce priveşte reabilitarea reţelei de oxigen, cât şi în ceea ce priveşte igienizarea spaţiilor interioare (vopsit şi zugrăvit).

Managerul unității medicale, Alina Stancovici, mulţumeşte pe această cale clor care a fost mereu alături de Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa, nu doar în pandemie, ci şi în alte perioade, precum şi asociaţiei umanitare Osteuropahilfe din Elveţia.

Comentarii

comentarii