Două titluri de vicecampion naţional la arc tradiţional pentru Caras – Severin

Arcașii Clublui Dacus din Teregova, Grecu Nicolae din Ciclova Romană și Ovidiu Lesei din Teregova, s-au întors acasă cu două titluri de vicecampion național
și două medalii de onoare reprezentând „Arcașul de Argint” – medalii câștigate pentru depășirea a 75% barem procentaj în calificări de la Campionatul național de arc istoric şi 3D (imitație ținte animale). Întrecerea s-a desfășurat în stațiunea Băile Tușnad în zilele de 25 și 26 martie.

La Campionatul de arc istoric, locul doi și titlul de vicecampion a fost obținut de Nicolae Grecu, iar locul al treilea, a fost ocupat de Ovidiu Lesei. La Campionatul de 3D, locul doi și titlul de vicecampion național, a fost obținut de Ovidiu Lesei, iar locul trei a fost cucerit de Grecu Nicolae. Locul 1 și titlul de campion la ambele campionate, a fost obținut de Avram Ciprian de la ,,Arcașii Tării Bârsei”. Sportivul este deținător al recordului mondial la proba FLINT.

,,Felicitări tuturor ! Au fost două zile de concurs intense , frumoase și emoționante ! Felicitări Federației Române de Arc Istoric și echipei ,,Clubului Arcașii Țării Bârsei” pentru implicare în realizarea competițiilor ! Invităm persoanele care deţin un arc sau doresc să practice sportul de tir cu arcul, să ne contacteze pentru a forma o echipă şi să participăm împreună în competiţii la telefon/whatsUp 0720 275 295” a declarat Ovidiu Mihalas Lesei , preşedintele Clubului Dacus din Teregova.

Mai multe amănunte despre activitatea clubului găsiți pe pagina oficială de facebook la adresa https://www.facebook.com/dacus.club

Comentarii

comentarii