Dragnea şi Tăriceanu rânjesc şi înfig suliţa în spatele românilor!

Deși infocs.ro a stat de-o parte în ceea ce privește politica, politichia şi politrucii (nu de alta, dar prea este mare mizeria şi prea sunt plini ce ,,rahat” majoritatea politicienilor ce se doresc şpalaţi, calcaţi şi apretaţi nou-nouti odată cu alegerile), indiferent de nivel, iată că de această dată am decis să publicăm un punct de vedere al unui om nou intrat în politică și pe care viața și lumea politică nu l-au pervertit și nici nu l-au schimbat ca pe alții. Materialul de mai jos este o preluare integrală de pe pagina de fb a domnului Ionuţ Popovici- vicepreşedintele CJ Caras Severin.

Dragnea şi Tăriceanu rânjesc şi înfig suliţa în spatele românilor!

Citeam uluit una dintre măsurile neîndeplinite de Guvern, reproşate de liderul suprem al PSD, şi anume: ”Grindeanu nu a dezvoltat relaţiile cu Rusia”. Omule, tu eşti sănătos la cap?

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, categoric este cel mai nociv şi periculos om politic de care am auzit, are o logică paranoidă fără precedent, poate fi comparat uşor cu alţi nebuni ai planetei, Bashar al Assad sau Kim Jong Un, aceşti fanatici care sunt dispuşi să facă orice pentru putere, chiar să îşi sacrifice propria ţară.
Pe de altă parte, ca şi complice, este susţinut de acest profitor numit Tăriceanu, care nu poate fi clintit din nesimţirea lui, o nesimţire cosmică. Nu are nicio treabă, decât aceea de a sta ca o lipitoare, bucurându-se de sângele puterii.Probabil, o dată cu vacanţa elevilor şi a profesorilor, o să-şi ia şi el o scurtă vacanţă, obosit probabil după câte mizerii a făcut. De fapt, dumnealui este de vreo 20 de ani în vacanţă… Ruşine!

Iata ce spune si DCNEWS FOCUS PSD, gata să recurgă la măsuri halucinante. Moțiunea e pe drum!

Scena politică din România arată imagini demne de un teatru al absurdului. PSD este gata să depună o moțiune de cenzură împotriva propriului guvern, format acum dintr-un singur om, Sorin Grindeanu, după ce premierul a refuzat să demisioneze chiar și după ce coaliția de guvernare a anunțat că -a retras sprijinul politic.

Este o premieră în istoria României, acesta fiind primul Guvern care ar urma să fie demolat, prin moțiune de cenzură, de aceiași oameni care au garantat și votat instalarea acestuia la putere.

Subiectul va face obiectul discuțiilor în ședința CEx extraordinară a PSD programată pentru joi, 15 iunie, confirmă surse din PSD pentru B1.ro.

Decizia vine și după ce președintele Klaus Iohannis a cerut liderilor coaliției să își rezolve problemele din interior, deoarece nu poate convoca consultări cu partidele pentru numirea unui nou premier atât timp cât acesta nu este revocat sau nu își înaintează demisia.

Sursa: http://psnews.ro/psd-gata-sa-recurga-la-masuri-halucinante-motiunea-e-pe-drum-178001/

Comentarii

comentarii