Turism

Drumul din Ciclova Română – DJ 571J este impracticabil VIDEO

Drumul din Ciclova Română – DJ 571J este impracticabil. Localitatea Ciclova Română se află într-o zonă cu potențial turistic din Caraș-Severin. Dragoș Curelea, președinte USR Caransebeș declară: “De exemplu, ca să ajungi la frumoasa mânăstire Călugăra – obiectiv turistic si monument istoric datând din anul 1859, trebuie să mergi pe drumul din comuna Ciclova Română. Drumul este în stare jalnică, după cum se poate observa și din filmulețul pe care ni l-a trimis unul din simpatizanții noștri, Martin Silviu, video care circulă pe net în perioada aceasta.
Economia Carașului este la pământ. Statisticile arată că avem printre cele mai mici salarii medii pe țară, luptându-ne cu Teleorman, Giurgiu si Vaslui. Singura rază de speranță a acestui judet, depopulat în urma emigrării masive a locuitorilor săi, este turismul. Oamenii au ce vedea, vizita aici. Dar nu sunt dispuși să își distrugă mașinile pentru a ajunge la obiectivele turistice. Sau, mai grav, ca în cazul Băilor Neptun, monument istoric din Băile Herculane, prăbușite în luna februarie a acestui an, oamenii nu mai au ce vizita.”

Ciclova Română este administrată de către primarul ALDE Gheorghe Percea de aproape 30 de ani. Menționăm că acesta este cercetat penal pentru fraudă cu fonduri europene. Prejudiciul estimat: 1 milion de euro. De-a lungul timpului dezvoltarea turistică în Caraș-Severin a fost sugrumată de incapacitatea autorităților locale și județene în rezolvarea problemei drumurilor din județ.


Andrei Plujar, președinte USR Caraș-Severin, precizează: “Avem o soluție – accesarea Fondurilor Europene. Dar, pentru asta, este nevoie de oameni capabili, onești, care să dorească să scoată țara din mizerie. Avem șansa să îi alegem să ne reprezinte în Parlametul European în luna mai a acestui an.

Trebuie să ne trezim la realitate și să facem ceva pentru a împiedica distrugerea monumentelor aflate pe teritoriul judetului nostru și să ne refacem drumurile. Trebuie să ne prezentăm frumos Carașul, să aducem turisti și din țară și din străinătate, să profităm de frumusețea acestui loc, pentru că Banatul este fruncea!”

Iată un alt drum al Banatului, mai exact, drumul judeţean Bozovici – Dalboşeţ. Gurile rele spun că de fapt, drumul a fost reparat anul trecut de o firmă de casă a lui Ion Mocioalcă. Iată rezultatul și ,,aici sunt banii dumneavoastră”
https://youtu.be/nVgEkU5ez44

USR Caraș-Severin

Comentarii

comentarii