Dumnezeu lucrează prin oameni. Încercă să fii un salvator pentru viata Corinei

După acțiunea ce a avut loc in Govandari si a constat in masurarea glicemiei si a tensiunii arteriale în mod gratuit pentru resiteni, Asociația umanitară „Din Suflet pentru Suflet” organizează în data de 5 decembrie, începând cu ora 13:00, în holul Cinematografului Dacia din cartierul Govândari o expoziție culinară cu vânzare.

Doamne cu suflet mare coordonate de Tudorița Nicula vor prepara produse culinare de post, sau cu carne ce vor fi puse în vânzare, iar banii strânși îi vor dona unei persoane care are mare nevoie de ajutorul tuturor, persoana respectivă trecând printr-o grea suferință.

Cu alte cuvinte fiecare poate achiziționa la prețuri mici preparate culinare făcute cu suflet, sărmăluțe cu carne sau de post, fasole cu carne, sau de post, răcituri, dulciuri de casă, dar și multe alte produse. Va fi și un stand cu ornamente de Crăciun făcute de copii.

Fondurile obținute în urma vânzării acestor produse vor fi donate pentru susținerea tratamentului oncologic al Corinei M. B. Acțiunea este desfășurată sub genericul „Încercă să fii un curcubeu în noul cuiva. Dumnezeu lucrează prin oameni ” și este organizată de ,,Asociația Din suflet pentru Suflet” în parteneriat cu Primăria Reșița.

Comentarii

comentarii