Dunca nu mai vrea să anvelopeze termic spitalele din Reșița VIDEO

Dunca nu mai vrea să anvelopeze termic spitalele din Reșița. Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, vrea să renunțe la proiectele de reabilitare termică a staționarelor Spitalului Județean Caraș-Severin! Asta doar în cazul în care primește finanțare pentru spitalul modular.

Administrația județeană cărășeană pregătește terenul pentru ridicarea spitalului modular care va funcționa ca secție de boli infecțioase chiar în curtea Staționarului 1 al Spitalului Județean de Urgențe din Reșița. Contractele cu terții nu au mai fost prelugite, iar clădirile din curte urmează să fie demolate.

Dacă finanțarea spitalului modular primește undă verde și implicit finanțare, șeful Dunca dorește renunțarea la proiectele de reabilitare termică a celor trei staționare a Spitalului Județean de Urgență din Reșița din cauza cheltuielilor neeligibile mult prea mari.

Dunca nu mai vrea să anvelopeze termic spitalele din Reșița. Renunțarea la proiectele de anvelopare ar costa Consiliul Județean Caraș-Severin circa 800 de mii de  lei, o sumă mult mai mică, spune președintele Romeo Dunca, în comparație cu sumele neeligibile ale proiectelor de reabilitare termică. 

Comentarii

comentarii