Durere și jale în familia Preda din Reșița, la numai 28 de ani, fiul lor a plecat la ceruri

RazvanAzi, deși nu mi-am dorit niciodată, trăiesc o parte din trauma trecutului meu, știu ce înseamnă să simți cum copilul tău poate din următoarea secundă să nu mai existe, dar nu pot, nici înțelege, nici inimagina, ce înseanmnă cu adevărat să nu mai existe fiul tău.
Sufletul și inima plâng, sângerează pur și simplu pentru pierderea si durerea suferită de colega și minunata mamă și om, doamna doctor Maria Preda.
Din păcate, subit și fulgerător, fiul dânsei, fiul familiei Preda în vârstă de numai 28 de ani, medic rezident la Timișoara, a plecat in ceruri.
Răzvan Preda, om și fiu de o deosebită valoare morală, nu mai este. Poate Dumnezeu a avut cu el un plan, sunt lucruri pe care nu le putem înțelege, sunt lucruri mai presus decât noi. Din grădina vieții, a fost ruptă o floare. Toamna și iarna vieții a venit prea repede pentru Răzvan Preda.
Dumnezeu sa-l odihnească și să-l aibe alături de El în ceruri. Același Dumnezeu, să le dea putere părinților, să îi dea putere mamei ca să treacă peste cea mai mare și grea cumpănă și încercare a vieții unui om.
Lili Gherle

Comentarii

comentarii

16 comentarii la „Durere și jale în familia Preda din Reșița, la numai 28 de ani, fiul lor a plecat la ceruri

 • 27 noiembrie 2013 la 23:51
  Permalink

  lacrimi de durere si azi…am pierdut un prieten adevarat,un frate drag…Te iubesc Razvan si nu am sa uit niciodata tot ceea ce m-ai invatat si felul cum ma ridicai de fiecare data de cate ori cadeam..imi lipsesti enorm…

 • 14 noiembrie 2013 la 11:10
  Permalink

  Condoleante Alexandra ! imi pare foarte rau, Dumnezeu sa il ierte si sa-l odihneasca in pace!

 • 14 noiembrie 2013 la 11:06
  Permalink

  Ce oameni Dumnezeule , medicul despre care vorbiti Marin Manuela cu atata nonsalanta , are in spate ani de facultate, ani de experienta si foarte multi pacienti vindecati, i se poate intampla orcarui medic inclusiv o nereusita , pentru ca .. pentru ca se intampla , ca asa e viata , si asa se gaseste unul si altul care sa improste cu noroi .. in fine

 • 13 noiembrie 2013 la 2:42
  Permalink

  Medicul este si el OM, si are puteri limitate, exista afectiuni care raspund mai greu la tratament si in care perioada de recuperare este mai lunga, nu iti este rusine sau macar FRICA DE DUMNEZEU sa folosesti astfel de cuvinte intr-un asemenea moment si sa nu respecti durerea familiei?

 • 13 noiembrie 2013 la 2:25
  Permalink

  Te intereseaza din ce bani avea apartamentul? Ai vrea sa ai si tu? Razvam a avut familia alaturi care l-a sprijinit si cred ca si-au permis sa faca un credit bancar, sau aveau cumva nevoie de acordul tau? SA ITI FIE RUSINE !

 • 13 noiembrie 2013 la 1:51
  Permalink

  Alexandra, unor asemenea oameni, daca pot fi numiti oameni nu se merita nici macar sa le raspunzi, sunt niste ordinari care vor sa para interesanti cu diverse comentarii deplasate si care nu isi au rostul, au sufletul plin de rautate si invidie

 • 8 noiembrie 2013 la 10:12
  Permalink

  In viata faci bine de o suta de ori si o data nu poti sau intervin diverse si lumea aia retine, ar trebui sa scrie miile de copii pe care tatal meu i-a salvat. Trebuie sa ai grija ce doresti altora ca ti se poate intampla tie, din moment ce copilul tau traieste Marin Manuela, nu stiu cum aproape l-a lasat sa moara!!! Pot spune cu certitudine ca tatal meu si-a iubit si a avut grija de toti pacientii lui din suflet. Este denigrant pt tine Marin Manuela sa lasi astfel de comentarii si mai ales in aceasta situatie!

 • 7 noiembrie 2013 la 21:00
  Permalink

  Alin esti un nenorocit invidios dar o sa primesti ceea ce meriti!

 • 7 noiembrie 2013 la 20:55
  Permalink

  Fratele meu iubit a murit din cauza unui infarct miocardic, conform certificatului medico-legal emis de Institutul de Medicina Legala Timisoara. Exista factori de risc pt infarctul miocardic: fumatul, hipertensiunea, dislipidemia, obezitatea etc, care fac pe oricine candidat la infarct miocardic. Baidoc Azaleea sa-ti fie rusine ca faci astfel de afirmatii nefondate si daca te roade curiozitatea si nu poti respecta durerea celorlalti te invit sa ma contactezi pe facebook si sa-ti pastrezi parerile pt tine!

 • 3 noiembrie 2013 la 11:59
  Permalink

  Ce bestii de oameni traiesc printre noi…Asta e grija ta acum,de unde are el apartament…

 • 2 noiembrie 2013 la 21:27
  Permalink

  Daca chiar vreti sa stiti, avea un apartament cumparata prin credit bancar.

 • 2 noiembrie 2013 la 13:01
  Permalink

  28 de ani? avea casa la varsta asta?din ce bani si-a facut-o? din banii de medic? uneori Dumnezeu nu da cu parul

 • 1 noiembrie 2013 la 21:15
  Permalink

  Urat urat din partea ta…commentul asta nu isi avea rostul ACUM…Iti pare rau,dar nu te-ai putut abtine sa nu scuipi putin venin,la urma urmei copilul tau e binemersi,deci nu se compara,sa iti fie rusine !!! Rusine !!! …

 • 1 noiembrie 2013 la 16:02
  Permalink

  Dumnezeu sa-l odihneasca.Nu, nu s-a stins,Tatal din ceruri l-a chemat la dreapta lui,are, sant convinsa, planuri pentru el.Desi va va fi foarte greu sa intelegeti,dragi parinti trebuie sa credeti ca nu v-a parasit,a plecat doar putin si de acolo de sus va vegheaza si-si doreste sa fiti puternici sa aveti grija de Alexandra.Atunci cand randul vostru va venii sa fiti siguri ca-l veti gasi acolo,va va astepta cu dragostea ce v-a purtat-o.

 • 1 noiembrie 2013 la 9:46
  Permalink

  Dumnezeu sa il ierte!!! Tatal lui aproape mi-a lasat copilul sa moara si nu l-am blestemat pentru asta dar viata a facuto ….sincer imi pare rau…condoliante mamei…:(((

 • 1 noiembrie 2013 la 9:36
  Permalink

  Dumnezeu sa-i ierte si sa-l odihneasca in pace!Condoleante familiei!

Comentariile sunt închise.