Echipa PSD nu promite lucruri nerealizabile, promite doar ceea ce poate face

Dragi cărășeni,

Duminică, 5 iunie, este ziua în care aveţi şansa de a alege un viitor pentru judeţul nostru. Aveţi şansa de a alege între echipa PSD, atât la Consiliul Judeţean şi la primăriile din localităţile dumneavoastră şi echipele altor partide politice.

Echipa PSD nu vă promite multe. Nu promite lucruri nerealizabile. Ca întotdeauna, promite doar ceea ce poate face.
Ceilalţi vă vor promite multe. Când vor ajunge la putere, nu se vor ţine însă de cuvânt. Ca şi în trecut, veţi avea parte de tăieri de salarii, pensii mici, ajutoare sociale şi subvenţii neplătite cu lunile, un trai tot mai greu.

Echipa PSD este parte a unui partid care în toamnă va forma noul Guvern. Rezultatele Guvernului PSD de până în 2015 le-am văzut cu toţii: salarii reîntregite, pensii mai mari, taxe mai mici, un trai mai bun pentru oameni obişnuiţi, ca noi.
Aveţi dreptul la locuri de muncă bine plătite în ţara noastră, în localitatea unde trăiţi, pentru ca voi şi copiii voştri să nu mai plecaţi în pribegie.

Conducerea Consiliul Judeţean va fi formată din fruntaşi PSD şi este pregătita să facă şi imposibilul pentru a aduce investitori, pentru a creea aceste locuri de muncă. Aveţi dreptul la tot ce vă doriţi, la drumuri judeţene mult mai bune, la reţele de apă şi de canalizare în fiecare localitate. Specialiştii PSD ştiu cum pot obţine banii necesari, de la viitorul Guvern PSD şi de la Uniunea Europeană, pentru a face posibile toate acestea.

Bănățeni, aveţi dreptul la un trai mai bun!

Pentru aceasta, vă aşteptăm duminică, 5 iunie, la vot. PSD Caraş–Severin are nevoie de votul vostru pentru a începe să muncească pentru viitorul cărăşenilor.

Cu tot respectul pentru voi şi pentru Caraş-Severin, preşedintele PSD Caraş-Severin

deputat ION MOCIOALCA

Preşedinte al Comisiei de Apărare, Ordine Publica şi Siguranţa Naţională din Camera Deputaţilor
publicitate p

Comentarii

comentarii