Monden

Ei, uite ca s-a facut si asta: Harta lumii după mărimea penisului

Deşi cu toţii ştim că mărimea nu este singurul criteriu care contează, Targetmap.com a publicat de curând o hartă a globului, pornind de la dotările genitale în rândurile cetăţenilor lumii. Pentru România, măsurătorile nu sună tocmai a veste bună, media de 12,7 cm încadrându-se în apropiere de cea mai puţin înzestrată ţară – Coreea de Sud, cu cca 9,66 cm – şi la mare distanţă de campioane de talia Columbiei, care se mândesc cu o medie de 17,03 cm.

Aflată încă în construcţie, harta în care sunt repartizate geografic statistici adunate din sertarele a numeroase institute de cercetare redă o imagine de ansamblu a uneia dintre cele mai spinoase probleme pentru mulţi reprezentanţi ai sexului tare. La o privire de ansamblu, Europa e dominată de intervalul 11,67 – 14, 88 cm, cu câteva excepţii: Franţa, Belgia, Italia, Olanda, Cehia şi Slovenia, unde media tinde către 16,10 cm. Surpriza însă vine din partea Ungariei, singura pată de culoare de pe harta europeană, al cărei indicator este comparabil doar cu câţiva jucători la „categorie grea” de pe mapamond: cei 16,10 – 17,93 cm ai ţării vecine rivalizează cu „dotările” unor state latino-americane şi africane. La celălalt capăt al măsurătorilor se află însă cea mai mare parte a populaţiei masculine, dat fiind că India şi China nu prea trec, potrivit acestei hărţi, pragul de 11,67 cm. De altfel, România se poate consola cu aceleaşi dimensiuni ca două mari forţe strategice ale globlui: Rusia şi SUA.

„Gândiţi-vă că în acest moment cheltuim de cinci ori mai mult pentru cercetarea tehnicilor de mărire a penisului şi a sânilor decât în cercetările pentru Alzheimer. Ceea ce înseamnă că în curând vom arăta grozav cu toţii, vom avea babe cu sânii drepți și moși virili, dar nu ne vom mai aminti la ce ne foloseşte,” motivează autorii realizarea acestei hărţi contestabile. Targetmap a mai publicat, de asemenea, o hartă în care se încearcă o corelare a acestor dimensiuni şi a coeficienţilor de inteligenţă, însă rezultatele nu sunt tocmai concludente.

sursa: http://totb.ro/harta-lumii-dupa-marimea-penisului/

Comentarii

comentarii