Elevii din județul Caras-Severin pot participa la meditațiile gratuite organizate de Universitatea Politehnica Timișoara

Elevii din județul Caras-Severin pot participa la meditațiile gratuite. În fiecare an, Universitatea Politehnica Timișoara vine în sprijinul elevilor de liceu, oferindu-le acestora cursuri gratuite de pregătire la matematică, utile atât pentru cei care doresc să urmeze una dintre facultățile instituției, cât și pentru pregătirea examenului de bacalaureat. Chiar dacă sunt adresate în special potențialilor săi studenți, indiferent de facultatea pentru care optează și independent de forma admiterii (concurs cu probe de verificare sau concurs de dosare), participanților la cursuri nu li se solicită nici un fel de angajament faţă de UPT.


Pandemia de COVID-19 a făcut ca sesiunile de meditații să nu se mai desfășoare față în față, ci în mediul online. Tot răul spre bine pentru că în acest fel au acces la cursurile de pregătire și elevii din alte județe. Ultimele sesiuni de admitere au arătat că există interes din partea elevilor din județul Caras-Severin pentru Universitatea Politehnica Timișoara, așa că îi așteptăm să își consolideze cunoștințele.


Elevii din județul Caras-Severin pot participa la meditațiile gratuite. Lecțiile de matematică sunt organizate până în 5 iunie 2021, în fiecare sâmbătă, începând cu ora 10:00, online pe Zoom și live pe pagina oficială de Facebook a Universității Politehnica Timișoara.

Comentarii

comentarii

One thought on “Elevii din județul Caras-Severin pot participa la meditațiile gratuite organizate de Universitatea Politehnica Timișoara

Comments are closed.