Emil Epure condus pe ultimul drum de sute de prieteni și peste 100 de sportivi cu ATV-uri EXCLUSIV VIDEO

Momente emoționante la Reșița – Cortegiu funerar cu peste 100 de ATV-uri pe strazile orașului. Sute de prieteni și cunoștințe ale sportivului Emil Epure din Reșița, l-au condus pe bărbat astăzi pe ultimul drum. Cortegiul funerar a pornit din fața casei mortuare din cartierul Câlnic al Reșiței. În urma mașinii mortuare s-a aflat soția și fiica sportivului, după care peste 100 de ATV-uri din tot Banatul Montan, dar și de la Timișoara și de la Arad, l-au însoțit pe Emil într-o cursă de adio, pe un ultim drum al sportului pe care l-a iubit așa de mult.

Vă reamintim că Emil Epure a murit duminica trecută într-un accident de ATV pe un drum forestier dintr-o pădure de lângă Reșița. Sportivul era un împătimit al sportului cu ATV și enduro în general și de-a lungul anilor a fost și instruit sute de tineri în tainele acestui sport.  

Emil era un bun organizator și a reușit să strângă în jurul său alți împătimiți ai acestui sport cu care obișnuia să facă excursii în jurul orașului ori de câte ori le permitea timpul. Era căsătorit și avea o fetiță.  

Comentarii

comentarii