Englezii asociază în mod voit naţiunea română cu ţiganii cerșetori

imigratie engleziPe pagina oficială de Facebook a Partidului Naţional Britanic (BNP), o formaţiune politică din Regatul Unit, a fost postată o imagine care asociază în mod voit naţiunea română cu ţiganii cerșetori.
Scopul acestei campanii denigratoare este acela de a obţine capital politic pe seama isteriei anti-româneşti propagate de o parte a presei insulare.
În imaginea postată marţi, apare un colaj de opt fotografii cu cerşetori ţigani, alături de textul ironic: “Vin românii! Eşti pe cale de a te îmbogăţi cultural”. Deasemenea apare şi mesajul “Opriţi imigraţia acum!”.
În câteva ore de la postare, imaginea a fost distribuită de aproape 1.000 de persoane şi a beneficiat de aproximativ tot atâtea aprecieri.

Sursa: FrontPress.ro

Comentarii

comentarii

3 comentarii la „Englezii asociază în mod voit naţiunea română cu ţiganii cerșetori

 • 27 noiembrie 2013 la 17:57
  Permalink

  Sa lasam trecutul si RASISMUL lui Antonescu la o parte exact asa sa lasam la o parte si NATIONALISMUL RASIAL ce se practica la ora actuala în România si împotriva minoritatilor maghiare. De rromi nici nu mai vorbesc, si sa vedem ce se întîmpla si în alte tari. Pt. cei ce nu stiu, minoritati nomade de acest gen exista în toate tarile lumii, din SUA pîna în Germania, fiecare tara are tiganii ei de acest gen dar este capabila sa-i educa si gaseste cai si mijloace de integrare a lor în societate. Ei bine exceptie face numai România deoarece în România sînt politicieni corupti si dezinteresati si atîta timp cît nu se schimba aici nimic, acesti nomazi fac ce vor.
  Tot. pt. cei ce nu stiu, în localitatea Duisburg – Germania, mai exact în cartierul HOCHFELD e plin de ei si primaria orasului Duisburg, a gasit metode sa-i civilizeze în timp record, au reusit, ce România n-a reusit în ultimii 60 de ani.

 • 27 noiembrie 2013 la 16:16
  Permalink

  sa nu uitam ce a zis maresalu ANTONESCU ,insa as vrea sa va spun un lucru ca in afara tari nu numai tigani fura sau ceresesc,de ce nu se asuma responsabilitatea?este simplu noi cind mergem la vot nu suntem responsabilisi meregem pe varianta pisica cind la mine cind la tine,asa ca de munca la mentalitatea noastra inca mai exsita si va exsita ptr multe generatii de acum inainte.

 • 27 noiembrie 2013 la 12:25
  Permalink

  Si BINE FAC!
  Aceasta minoritate s-a împrastiat în toata Europa unde fac numai ce vor ei la fel ca în România. Ce este deosebit de trist, ca politicienii români nici dupa peste 20 de ani de la revolutie nu este în stare sa controleze aceasta minoritate, sa-i „domesticeasca” în asa fel încît sa se adapteze la societatea în care traiesc. Ca nu-i vrea nimeni e normal!

  Mi se pare si normal cînd pun astfel de poze si spun „români” deoarece detin cetatenia româna ca atare sînt români.

Comentariile sunt închise.