Eroul din club Colectiv! Claudiu Petre s-a intors de doua ori in flacarile iadului pentru a isi salva prietenii, dar a platit cu propria viata

In noaptea fatala a reusit sa iasa printre primii din club. Afara, in siguranta, n-a putut rabda sa nu faca nimic cand prietenii lui ardeau de vii. S-a intors in clubul cuprins de flacari sa-i ajute, dar nu s-a mai intors. Iata ce povesteste fata care ii datoreaza viata acestui erou!
erou
De pe patul de spital, Flavia vorbeste despre eroul ei: Claudiu Petre, un tanar blogger pasionat de rock a devenit, aseara, din simplu spectator la un concert.
O fotografie facuta inaintea dezastrului avea sa fie ultima pentru Claudiu, un om cu suflet mare si pofta de viata molipsitoare. Mereu inconjurat de prieteni, tanarul era aseara in club alaturi de Flavia si Adrian unul dintre cei mai buni organizatori de evenimente din tara. Cand in fata lor s-a pornit prapadul, Dumnezeu l-a scapat din infern doar pe el. Claudiu a izbutit sa iasa pana ca acoperisul sa se prabuseasca. Ceilalti doi au ramas blocati.

Claudiu a stat afara cat sa traga aer in piept. Tipetele de ajutor ale prietenilor prinsi inauntru l-au facut sa se intoarca in iad, scrie kanald.ro.
Claudiu a intrat in foc, desi stia ca ar putea sa nu mai iasa: a gasit-o pe Flavia ghemuita si aproape inconstienta. S-a intors, pentru a doua oara, ca sa-si salveze si restul prietenilor, insa Dumnezeu n-a mai avut puterea sa-l scoata din ghearele mortii.

Cunoscutii lui Claudiu sunt in stare de soc. Zeci de tineri s-au salvat, azi-noapte, unii pe altii fara sa stie: s-au prins de haine si s-au ghidat, pana la iesire, prin foc si fum. Pentru multi dintre ei, continua sa lupte acum medicii.

Preluare, citeste mai multe aici: http://viral.bewoman.ro/eroul-din-club-colectiv-claudiu-petre-s-a-intors-de-doua-ori-in-flacarile-iadului-pentru-a-isi-salva-prietenii-dar-a-platit-cu-propria-viata.html

Comentarii

comentarii