Este legal să pariezi cu VPN?

VPN este considerat un software folosit de către cei care iau parte la ilegalități în mediul online și de cele mai multe ori, mai ales în rândul tinerilor, VPN-ul devine o soluție viabilă doar pentru ca cineva să își poată ascunde identitatea în mediul online. De ce ai vrea să îți ascunzi identitatea? Pentru că ai în plan comiterea unui fapt nu tocmai corect.

VPN-ul se dovedește a fi un software foarte folositor pentru a ține în siguranță datele personale ale jucătorilor sau pentru a accesa anumite servicii de pe internet. Este legal să folosești VPN-ul pentru pariuri?

Cum funcționează un VPN

VPN-ul nu ar putea niciodată să îți crească șansele de câștiga mai mulți bani la sloturi gratis, dar este posibil să îi găsești altă folosință dacă înțelegi principiul lui de funcționare. Pentru început, VPN înseamnă Virtual Private Network, adică dacă vei folosi un program de VPN, vei putea să fii identificat sub numele unei identități private fără ca bazele de date să aibă acces la prea multe informații din partea ta.

De ce este bine să îți ții datele personale în siguranță? Deoarece pe internet există foarte multe persoane și oameni care se folosesc de aceste date pentru a le vinde și pentru a putea emite reclame și folosi aceste date în scopuri de marketing sau publicitate. Pe scurt, dacă nu vrei fii victima unor tentative de hacking, furt de date sau scurgere de informații și consideri că aceste lucru ți-ar afecta facerea sau confortul, poți folosi un VPN.

Principiul de funcționare este foarte simplu de înțeles. Fiecare calculator este identificat pe internet printr-o adresă IP care poate spune foarte clar locația de unde este accesată rețeaua. Folosind un VPN, va părea că tu folosești internetul din altă țară, iar acest lucru va ține toate datele tale în siguranță.

VPN-ul îți ascunde locația din care joci

Exact același lucru poate fi făcut și pentru cei care se joacă la cazinouri online. Dacă nu vrei să fii recunoscut online sau nu vrei ca unii oameni să poată avea acces la locul de unde tu accesezi internetul, poți să folosești VPN-ul pentru a păstr aun nivel de securitate ridicat. Această problemă a devenit oricum din ce în ce mai mică pe măsură ce au trecut anii, iar cazinourile și operatorii de jocuri de noroc și-au perfecționat nivelul de securitate.

Ca să vorbim puțin și despre beneficiile utilizării unui program de VPN în gambling, să știi că vei putea avea acces la cazinouri online și alte produse de gambling din lume, care în mod normal ar fi interzise. Cum este posibil? Poți seta ce adresă să folosească VPN-ul tău. Dacă vrei să te joci la un cazino online din Malta, va trebui să îți setezi VPN-ul să arate că tu accesezi acel cazino din Malta și automat vei avea acces. Acest lucru este valabil cu orice website de cazino din lume.

Alte motive pentru care VPN-ul ar fi necesar: Dacă îți dorești să joci la o anumită colecție de jocuri de la producător, iar acele jocuri nu sunt disponibile în țara ta. Evolution Gaming de exemplu. Sau dacă într-o altă țară există jackpoturi mai mari. Poate ai auzit că într-o țară unde nu ai acces se oferă un bonus atât de mare încât le întrece pe toate cele din țara ta.

Majoritatea țărilor te lasă să folosești VPN doar pentru lucruri generale

Din păcate, VPN-ul este responsabil pentru mai mult rău decât bine și acest lucru este un semnal de alarmă pentru toate guvernele sau statele din lume. Nu este interzis să îl folosești , dar putem spune că nu vei fi văzut cu ochi buni dacă utilizezi pentru foarte mult timp un asemenea software. Cu toate acestea, țările continuă să permită utilizarea VPN-ul, dar există și țări unde utilizarea este strict interzisă. Poți ghici care sunt acele țări? Oman, Rusia, China și Coreea de Nord interzis oamenilor să folosească un asemenea program.

Dacă ești rezident într-una dintre aceste țări sau ești în vacanță și încerci să folosești VPN, riști să fii arestat, dus la secție, oprit în aeroport sau multe altele. În toate statele este ilegal să încalci legea utilizând VPN.

Gamblingul ilegal este gambling ilegal

Deși vei putea să te joci la alte cazinouri unde în mod normal nu ai putea, cu ajutorul VPN-ului, există cazinouri și țări unde aceste acțiuni sunt interzise. De exemplu, în Italia este interzis să te joci la cazinourile online dacă nu ești rezident. Practic, dacă le vei accesa cu VPN, vei încălca legea.

Concluzie

Așadar, este legal să pariezi la cazinouri folosind VPN doar acolo unde legea permite acest lucru. Cu fiecare ocazie afirmăm faptul că jucătorii trebuie să fie mereu în siguranță atunci când pariază la unul sau mai multe operatori de jocuri de noroc. Dacă nu ai strict nevoie de un program de VPN, cel mai bine ar fi să nu folosești așa ceva. Iar dacă folosești, ai grijă să respecți legea.

Comentarii

comentarii