Esti student? Vrei sa lucrezi in Germania in vacanta de vara?

Esti student? Vrei sa lucrezi in Germania in vacanta de vara? Începerea perioadei de ȋnregistrare a aplicațiilor studenților care doresc să lucreze ȋn Germania pe perioada vacanței de vară. Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraş-Severin anunţă ȋnceperea perioadei de ȋnregistrare a aplicațiilor ȋn programul destinat studenților care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanței de vară(minim 2 luni).

Pentru anul 2020 sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier–gastronomic, ȋn gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producția industrială și ȋn domeniul serviciilor.

Menționăm că pot aplica studenții cu vârsta cuprinsă între 18 –35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană.

În vederea înregistrării aplicațiilor, studenții interesați de această oportunitate, se pot adresa consilierului EURES din cadrul agenției județene/municipal pentru ocuparea forței de muncă din județul în care studiază/domiciliază. Ȋnregistrarea persoanelor se va desfășura ȋn perioada 13.01.2020–14.02.2020.

Esti student? Vrei sa lucrezi in Germania in vacanta de vara? Informații suplimentare cu privire la condițiile de aplicare, documentele necesare ȋnregistrării aplicațiilor, precum și instrucțiunile de completare a acestora pot fi solicitate la sediul AJOFM Caraş-Severin din Reşiţa, str. Traian Lalescu nr 17, tel 0255/212160, Compartiment EURES sau pe site-ul https://www.anofm.ro la secțiunea alocată AJOFM Caraş-Severin – Comunicare/Materiale informative.

 

Comentarii

comentarii