VIDEO Eugen Cismăneanțu: Nu vreau nici un favor de la domnul Vela, vreau doar sa fiu tratat ca alti fosti membrii PNL

Marcel Vela, co-președintele PNL Caraș Severin, a făcut unele declarații legate de modalitatea prin care primarul orașului Bocșa, Eugen Cismăneanțu, fost membru PNL, dar trecut la PMP, va fi scol din listele liberale ca membru. Conform celor spus de de Marcel vela, se pare că Cismăneanțu, primarul oraşului Bocşa, beneficiază de un statut preferenţial în raport cu ceilalţi membri liberali care au decis să părăsească partidul.

Legat de aceste declarații, Eugen Cismăneanţu a dorit să-și facă publică opinia. Edilul a spus că: ,,sunt greu de comentat declarațiile d-lui Vela. Se vede ca dânsului îi place ca toată lumea să fie la comanda sa, ori așa ceva nu se face într-u partid. Unul dintre motivele pentru care domnul Vela încearcă să le impună, nu fac bine partidului și societății. Oare articolul 22, alin. 2, lit. c, nu trebuie aplicat imparţial tuturor membrilor PNL care încalcă prevederile statutului. De ce “ mă favorizează”? În cazul meu nu-l aplică. Nu-l interesează administrația publică locală, ci este interesat de plătirea unor poliție și face numai cum vrea dumnealui. Nu vrea nici un fel de privilegiu de la președintele PNL Marcel Vela. Artificiile ieftine ale co-preşedintelui PNL Caraş-Severin, nu ajută pe nimeni, nu au nicio legătură cu interesele pe care un partid, aşa cum este PNL, ar trebui le aibe în raport cu interesele comunităţilor. Mai degrabă, acestea au ca scop favorizarea unor grupuri de interes”.

Repet, înainte de toate există o comunitate, un județ care trebuie condus, este nevoie de politici publice aplicate în favoarea cetățeanului, nu în favoarea grupurilor de interese.

Comentarii

comentarii