Exces de zel al polițiștilor locali din Reșița ?- miri amendați fiindcă au făcut poze? VIDEO

1Scriam ieri de nunta deosebită, mai exact, de alaiul deosebit care a străbătut Reșița. Este vorba de tinerii Sorina și Alin, doi tineri căror pasiune comună se pare că este și motociclismul. Și cum altfel puteau să marcheze cel mai important moment al vieții lor- căsătoria- decât printr-un alai nupțial cu mirii pe motociclete străbătând orașul alături de alți câteva zeci de prieteni tot pe două roți.
După alaiul primit în Govândari cu simpatie, urale și aplauze, tinerii s-au oprit- așa cum fac toți tinerii din Reșița care își unesc destinele, să facă fotografii la ,,locomotive” și mai ales, la fântâna cinetică din centrul civic.
Mai departe, dăm cuvântul lui Ionuț, un tânăr care a participat și a văzut tot ce s-a întâmplat mai departe.
,,Dragi prieteni de la InfoCs. Știm că la voi, respectarea opiniei cetățeanului este literă de lege. Vă trimit câteva rânduri și sun set de fotografii de la o întâmplare care mi-a lăsat un gust amar, o întâmplare care m-a dus cu gândul la ce-mi povestea tata despre ce făceau milițienii înainte de 1989.
Pentru a nu bloca parcarea de la Nera cu zeci de motoare, colegii mei din alaiul de nuntă au parcat unele dintre aceste motociclete mai în fața Sălii Polivalente. Fără să blocheze sau să incomodeze pietonii, fără să meargă pe motociclete prin piață.
Și aici începe așa zisa acțiune de ,,stârpire a acestor infractori”. O doamnă sau tovarășă ,,de la gardienii publici” cu mentalitate de milițian – fiindcă un polițist al anului 2013 nu poate gândi și acționa așa- în loc să vadă cerșetorii ce te încolțesc în momentul în care te apropii de intrarea în Nera, s-a apucat să noteze numerele de înmatriculare ale motocicletelor și să aplice amenzi pentru parcare neregulamentară.
Nu știm cu cât o fi crescut bugetul local în urma acestor amenzi și nici la câți asistați social (din aia ce cerșesc în față la Nera) din zona Mociur sau Muncitoresc, vor ajunge acești bani, dar în schimb știm sigur că un asemenea exemplar de milițian comunitar a reușit să arunce cu noroi peste cea mai frumoasă zi a unei familii reșițene.
Nu cred ca era necesar ca acesti motociclisti sa fie amendati pentru ca au parcat pentru 10 minute motoarele acolo. Tovarășa milițian putea să își exercite autoritatea și să le ceară celor ce au parcat acolo să ducă motoarele în altă parte. Dar, pentru asta mai este nevoie și de ceva studii sau diplomă de Bac luată pe bune. Sa nu mai spun ca daca era o nunta de rromi, nu aveau comunitarii nici macar curajul sa se apropie de ei. Cred ca ar fi mai bine sa alunge cersetorii si boschetarii din zona, fiindcă sunt pe capul oamenilor ce vin la magazin toata ziua. Va multumesc!”
Noi ne-am făcut datoria de a publica materialul de la Ionuț, dar suntem siguri că polițista în cauză are șefi care gândesc și văd altfel lucrurile.


Iont C.

Comentarii

comentarii

10 thoughts on “Exces de zel al polițiștilor locali din Reșița ?- miri amendați fiindcă au făcut poze? VIDEO

 1. Draga Andra, fiica domnului Bajau,Monica are dreptate.Degeaba cauti sa-l disculpi pe tatal tau.Poate ca ea nu sta la mese festive cu somitati, dar nici lui nu i s-a stat sa faca orgii cu infractori ca cei din Dealu Crucii si mai e si fraier ca s-a lasat pozat si filmat si nu numai cu sticla in mana, se vor descoperi filmarile in care facea si altceva, mult mai grav.Imi pare rau de situatia prin care trebuie sa treceti.

 2. Da m-i s-a interzis sa lipesc… sa-ti amintesc ca nu lipeam eu, ci niste baieti care m-au chemat ca nu le da voie gardienii. Si din cate imi aduc aminte, gardul facut din panouri de protectie de la Catedrala, nu era proprietatea Primariei, ci a constructorului care executa lucrari acolo. În fine, NU IMI ESTE RUSINE DE CE AM FACUT…ATUNCI NU ERA DATA VREO LEGE CARE INTERZICEA LIPIREA DE AFISE PE GARDURI ETC… FLORIN ANDREI

 3. Pt Monica : fată eşti proastă bâta##############################################################################

  Mesaj moderat. Marius, poti scrie la comentariile InfoCs ,dar nu ca ultimul analfabet si ca ultimul troglodit facand in fel si chip o femeie. Dupa felul in care scri, realizam ca faci parte dintr-o anumita categorie profesionala. Inainte li se spunea ,,tovarasu gradu……..acum, li se spune simplu: bai șpăgare”.

 4. Madamo… Tu nu mananci si nu participi la mese festive ,nu? Sau politistii nu au voie sa traiasca la fel ca toti oamenii ? Cata pricepere domnule…de unde ti se trage? Ai invatat din presa?

 5. Ce nu scrie in articol este ca alaiul oprit la Nera a organizat un moment de burnout, umpland de galagie si de fum locuitorii zonei.

  + ca unii dintre motociclisti isi ambalau motoarele aiurea, numai sa se faca sesizati.

  Un alai nuptial moto e, intr-adeavar, ceva mai deosebit si fain. Doar ca unii au vrut sa iasa in evidenta prin galagie si golanie, ei sunt de vina pt amenzi.

  Felicitati politiei pentru atitudine!

 6. Cand s-a insurat copilul lui PAPAIANI de au blocat tiga-romii tot centrul si toata Moroasa unde a fost zeloasa politista?Probabil la masa cu ei ca Bajau pe la chefuri!Mai fratilor, cred ca doar strada ne mai scapa de ororile ce se intampla in zilele noastre.Mai rabdam? Nu se mai tem nici de presa nici politicienii nici altii!

 7. Cred ca daca coloana de nunta cu miri cu tot, nu ar fi fost Români motociclisti cinstiti si cuminti ci…. COCALARI RROMI cu BMW de fitze + alai de MANELE SI PIRANDE TOPAIND, politia n-ar fi zis nimic si ar fi facut ca nu-i vede.

  Sa le fie rusine.

 8. ANDREI FLORIN ,AR TREBUI SA TE ABTI DE LA COMENTARI,SAU AI UITAT CIND LIPEAI AFISE ELECTORALE PE GARDUL CATEDRALEI.AI FOST DERANJAT ATUNCI DE ACESTI POLITISTI DE ACEIA AI URA PE EI.

 9. Şi aia de la rutiera nu au văzut ca mirii nu aveau cască? Bravo Miliţia Română!

 10. ..peste ani, militienii acestia ca si cazul prezentat vor ajunge in Productie la vreo Multinationala si atunci sa vedeti adevaratul dezastru!

Comments are closed.