EXCLUSIV A văzut-o cineva pe Mădălina ? Familia cere ajutorul oamenilor

O familie disperată, cere ajutorul sătenilor pentru ași găsi fiica de 15 ani. Minora a dispărut în urmă cu o săptămână de la gospodăria familiei aflată undeva pe un deal în apropierea satului Șopotul Vechi din Caraș Severin.
De atunci, fata care are şi un handicap fiind în imposibilitatea de a striga sau a se deplasa pe distanţe lungi, a fost căutată de sute de oameni – în acest angrenaj fiind implicați polițiști, pompieri, jandarmi şi sute de localnici. S-au folosit de către cei de la poliția de frontieră camere cu termodetecție, au fost aduși patru câini special dresați în căutarea urmelor, dar Mădălina parcă ar fi intrat în pământ sau ar fi fost răpită de extratereștrii.
Joi şi vineri, sub coordonarea viceprimarului Iosif Velcotă, aproape 200 de oameni ajutaţi de atv-uri, motociclete enduro, tractoare şi maşini, au periat toată zona pe o arie de zeci de km pătraţi, dar fără nici un rezultat. Căutările au continuat şi sâmbătă, şi duminică şi în toate aceste zile, dar nimic.
Acum, fiindcă nu s-a găsit nici o urmă, oamenii mai au o speranţă, ei cred că fata ar fi reuşit să treacă Munţii Locvei şi ar fi ajuns în Clisura Dunării. Trecerea munţilor este realtiv uşoară + existând chiar drum judeţean spre Moldova Nouă şi Ravensca. Ba mai mult, tot din Şopot, se poate trece spre Sasca- Cărbunari existând drumuri de legătură. La acestea se adaugă potecile şi scurtăturile folosite de pădurari şi localnici.
Familia face apel la toţi cei care ar putea oferi o informaţie cât de mică, să sune de urgenţă la 112 şi să anunţe poliţia.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments