EXCLUSIV Aripi frânte prea devreme- pilotul elicopterului căzut, era din Caransebeș VIDEO FOTO

Pilot (5)Un elicopter cu şase persoane la bord s-a prăbuşit aseară în judeţul Mureş, în lacul Tăureni. Potrivit ISU Mureş, doar o femeie a supravieţuit. Omul de afaceri Sorin Ţerbea, patru cetăţeni germani şi pilotul au murit.
Pilotul elicopterului prăbuşit luni-seară în apele lacului Tăureni, din judeţul Mureş, Nicolae Iacobescu, în vârstă de 49 de ani, a fost pilot militar la Regimentul de Elicoptere din Caransebeş, între anii 1985-2001, după care a fost transferat la Escadrila de Elicoptere din Timişoara.
La trecerea în rezervă, în anul 2005, a fost angajat ca pilot de omul de afaceri Sorin Ţerbea. Iacobescu avea la activ aproximativ 1.000 de ore de zbor pe elicoptere „Alouette” şi „Puma”.
În urma tragediei aviatice, cinci persoane au murit, iar o femeie a scăpat cu viaţă. În elicopter se aflau omul de afaceri Sorin Ţerbea, pilotul său, o angajată şi o familie din Germania, formată din trei persoane.  Singura care a scăpat cu viaţă este angajata lui Ţerbea, Emilia Morar, director de marketing.
Foștii colegi de regiment regretă cele întâmplate și au numai cuvinte de laudă despre cel ce le-a fost camarad de arme.

Trupul lui Nae Iacobescu a fost depus la capela cimitirului din Caransebeș unde foștii colegi și cei ce l-au cunoscut îi vor aduce un ultim omagiu.
Nicolae Iacobescu a murit cu o zi după data în care ar fi trebuit să aniverseze 17 ani de căsătorie. El ar fi trebuit să fie liber, dar fiindcă colegul său avea unele probleme, l/a înlocuit pe acesta la manșa elicopterului cu care a căzut.

Comentarii

comentarii

3 comentarii la „EXCLUSIV Aripi frânte prea devreme- pilotul elicopterului căzut, era din Caransebeș VIDEO FOTO

 • 31 iulie 2013 la 23:25
  Permalink

  Nae, al treilea din randul de jos in tinerete

 • 31 iulie 2013 la 20:22
  Permalink

  Ma aliniez cu un gand pios la aceasta tragedie a unui barbat al Cerului.

 • 31 iulie 2013 la 17:27
  Permalink

  Dumnezeu sa-l odihneasca pe cel care si-a frant aripile. Nae , nu te vom uita !

Comentariile sunt închise.