EXCLUSIV Bătrână de 87 de ani atacată și jefuită în toiul nopții în Reșița

batrana_jefuita_a3201d9fb5Jaf și teroare astă noapte într-un bloc de garsoniere din Reșița. O bătrână de 88 de ani a fost atacată de hoți în propria casă. După ce a tăiat gratiile de la ușa garsonierei de la paterului blocului de pe Aleea Tineretului, hoțul a intrat peste bătrână, a imobilizat-o după care a scotocit în casă după bani sau alte valori. Se pare că bătrâna a fost lovită şi schingiuită ca să spună unde are banii ascunși. După două ore de chin și teroare, femeia de 87 de ani care este și handicapată având o infirmitate la unul dintre picioare, a fost abandonată iar hoțul au fugit de la locul faptei. Fiindcă nu a găsit ceea ce vroiau- banii – hoțul s-au mulțumit cu cerceii, un lănțișor din aur și ceva mărgele de sticlă ale bătrânei, după care a fugit.
În stare de șoc, bătrâna a mers la ușa unei vecine de la etajul patru de unde a cerut ajutor. Femeia era toată desfigurată de lovituri, spaimă și de felul în care a fost chinuită de tâlhar.
Se pare că hoțul știa că bătrâna a primit pensia în urmă cu câteva zile și a filat-o pe femeie de mai mult timp. El cunoștea faptul că locuiește singură și că nu are pe nimeni. Tocmai din această cauză, ea s-a dat în întreținere la o familie, dar a refuzat să locuiască cu aceștia și să plece din garsoniera de la parterul blocului 1 de pe Tineretului, garsonieră în care locuiește de peste 40 de ani.
La această dată, bătrâna era singurul locatar de pe tot palierul. Restul garsonierelor, 13 la număr, fie sunt goale – fie au fost transformate în spații comerciale. Ca să aibă mai multă siguranță, bătrâna își montase gratii și la ferestre și la ușă, dar se pare că degeaba.
În imobilul de 9 etaje cu 140 de garsoniere, intră cine vrea și cine nu vrea. Mai bine de 60% dintre garsoniere au fost vândute și cumpărate de mai multe ori în ultimii ani iar acum sunt închiriate. În restul garsonierelor locuiesc numai bătrâni singuri. În permanență, acolo există un aflux de persoane și un ,,dute-vino” continuu. Din această cauză, interfonul este distrus de mai mulți ani, ușile deschise vraiște iar geamurile de la casa scărilor inexistente.
Din păcate, în ultimii doi ani, cele trei blocuri de garsoniere pe Aleea Tineretului, s-au transformat într-un loc rău famat, un fel de ,,Katanga” numărul doi.
Bătrâna este în spital, iar polițiștii și criminaliștii au prelevat probe, au demarat o anchetă și se pare că deja există un cerc de suspecți.
Vom reveni cu amănunte și o poziție oficială a IJP Caraș Severin.

Comentarii

comentarii