EXCLUSIV Elicoptere ciudate- de trafic greu și OZN la Brebu?

Deasupra comunei Brebu din Caras Severin, a fost observat un obiect zburător neidentificat. Totul s-a întâmplat sâmbătă în jurul prânzului când deasupra satului au trecut două elicoptere mai ciudate, adică, din acelea cu două rânduri de elice, de trafic greu. Nu știm dacă armata română are așa ceva în dotare.

Văzând aparatele de zbor cu totul și cu totul inedite, un copil de 12 ani aflat întâmplător pe stradă, a pozat elicopterele, numai că, în momentul în care s-a uitat pe poză, a mai observat ceva; în poză apărea și un obiect straniu și ciudat, pe are cu ochiul liber nu l-a văzut.

Copilul a arătat fotografia la mai mulți amici care la rândul lor, au decis să o trimită pe adresa noastră. Acest lucru a fost făcut de Adrian Munteanu căruia îi mulțumim de încredere. Acum, se naște următoarea întrebare: ce o fi fost? Ce este ce se vede pe fotografie? De ce nu s-a văzut cu ochiul liber?
Aparatul nu are zgaraieturi pe lentile sau altele de gen. Nu este o reflexie a luminii fiindcă imaginea este – întunecată, are contur. Se vede clar că ,,acel ceva” este acolo, lângă elicoptere şi nu pe lentila aparatului sau aplicat.

Poate că cineva ne va răspunde, ne va lămuri ce este și cu aceste elicoptere nemaivăzute pe la noi și mai ales, ce o fi acel obiect în formă de disc cu o cupolă în mijloc. Privind-o, gândul îți zboară spre imaginea clasică, de poveste a OZN-urilor din filme sau povești.
11937013_510177882483448_1567120565_n

Comentarii

comentarii