ActualitatePolitie

EXCLUSIV FOTOGALERIE Accident azi cu mașina în râpă spre Văliug

Un accident de circulație cel puțin spectaculos a avut loc în această după masă pe drumul care leagă Reșița de Muntele Semenic.

 

Trei tineri din Reșița, s-au gândit să scape cumva de canicula din oraș. Așa că, s-au urcat cu toții în mașina unei prietene, o alta s-a pus la volan și au plecat spre unul din lacurile de acumulare din amonte de Reșița și de la poale de Semenic.

Pe drum tinerii au râs, au glumit, au dat muzica tare, dar se pare că tânăra aflat la volan, alta decât proprietara mașinii și care este începătoare și are carnet de scurt timp, nu a prea ținut seama la drum. Trebui spus că drumul spre Văliug este unul deosebit de greu fiind drum de munte cu multe curbe și serpentine. Cert este că la un moment dat, la locul numit ,,la crucea Văliugului”, drumul a făcut la dreapta ,dar șoferița nu a vrut să creadă și a ținut-o tot pe a ei, adică tot înainte.

Rezultatul a fost cel așteptat- adică, mașina a părăsit carosabilul, a luat-o la vale printre copaci pe o pantă abruptă și s-a oprit undeva la vreo 25- 30 de metri pe fundul râpei. Din fericire, cei trei ocupanți ai mașinii s-au ales dor cu vânătăi, ochi umflați, cucuie și ceva tăieturi pe la picioare. Tot tinerii au fost aceia care au cerut ajutor la 112. Ei au fost transportați cu un echipaj al ambulanței la UPU Reșița, le-au fost acordate îngrijiri medicale după care au plecat acasă.

Norocul lor a fost în centura de siguranță și în robustețea mașinii.

Comentarii

comentarii